Cât costă o vacanţă la munte în Arieşeni în 2016

Cât costă o vacanţă la munte în Arieşeni în 2016
 
 
 

Staţiunea Arieşeni este o alegere excelentă pentru locuitorii din vestul, nordul şi centrul ţării, care doresc să se bucure de o vacanţă la munte aşa cum se cuvine. În inima Parcului Natural Munţii Apuseni se află o staţiune deosebită, cu trasee montane spre peşteri, cascade şi platouri cu privelişti incredibile, pe timp de vară, dar şi cu acces la pârtii de schi numai bune pentru o vacanţă de iarnă.

Cum ajungi în Arieşeni

Dacă vrei să-ţi petreci vacanţa de iarnă în Arieşeni, trebuie să ştii că staţiunea se află în judeţul Alba, în Ţara Moţilor, în mijlocul unei zone acoperite de sate montane răsfirate. Iată cum poţi ajunge aici din câteva dintre marile oraşe din România:

 • cu maşina:
  • 234 km din Timişoara: aprox. 107 lei;
  • 134 km din Cluj-Napoca: aprox. 62 lei;
  • 472 km din Bucureşti: aprox. 216 lei;
  • 705 km din Constanţa: aprox. 322 lei;
  • 515 km din Iaşi: aprox. 235 lei.

* preţ calculat la consum mediu 7,5l / 100 km.

Arieseni

Cazare în Arieşeni

Hoteluri ieftine în Arieşeni:

Hoteluri recomandate în Arieşeni:

Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »

* Tarifele sunt exprimate pentru o noapte de cazare (15 februarie).

4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »

Dacă nu-ţi place niciuna dintre propunerile noastre, găseşti mai multe hoteluri pentru vacanţa ta în Arieşeni aici:

Vacanţă la schi în Arieşeni

Staţiunea Arieşeni asigură accesul spre 3 pârtii de schi din localitatea turistică învecinată Vârtop. Cele trei pârtii sunt deservite de sisteme excelente pentru urcare şi au la bază o pârtie pentru sănii, dar şi restaurante şi baruri pentru cei care au din când în când nevoie de o pauză.

Pârtia Vârtop 1 este cea mai veche din staţiune şi are o lungime de 800 m, fiind dotată cu teleschi şi sistem de nocturnă. Pârtia Vârtop 2 se află lângă aceasta şi este destinată celor ceva mai experimentaţi, având un grad de dificultate mediu şi o lungime de 430 m. Telescaunul Piatra Grăitoare îi urcă pe cei mai experimentaţi pe pârtia cu acelaşi nume, cu două variante de coborâre: Pârtia Neagră (grad de dificultate ridicat) şi Pârtia Roşie (grad de dificultate mediu).

Arieseni

Ai informaţii despre costurile unei vacanţe în Arieşeni? Spune-ne şi nouă în comentariile de mai jos şi ajută comunitatea Ghiduri Turistice să devină o comunitate mai informată. Dacă doreşti informaţii despre alte destinaţii de vacanţă din România sau din străinătate, nu ezita să ne spui. Laughing

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.