Cât costă o vacanţă în Timişoara în toamnă

Cât costă o vacanţă în Timişoara în toamnă
 
 

Vine toamna, bine-mi pare... e momentul pentru city break. Vara e pe terminate, deci ne orientăm spre vacanţe la oraş. De la mare la munte, drumul trece pe alei pietruite, şosele şi printre clădiri impresionante. Dacă alegi o vacanţă în România în toamnă, atunci Timişoara este unul dintre oraşele spre care ai putea să te îndrepţi.

Cum ajungi în Timişoara

Timişoara este oraşul bănăţean de pe malul Begăi, reşedinţă a judeţului Timiş, un oraş care pur şi simplu nu mai are nevoie de nicio prezentare... dar pentru că ai nevoie să şi ajungi aici, iată care sunt costurile de transport cu maşina sau cu trenul până la Timişoara:

 • cu maşina:
  • 551 km din Bucureşti: aprox. 235 lei;
  • 320 km din Cluj-Napoca: aprox. 137 lei;
  • 640 km din Iaşi: aprox. 273 lei;
  • 790 km din Constanţa: aprox. 337 lei;
  • 420 km din Braşov: aprox. 179 lei.

* preţ calculat la consum mediu 7,5l / 100 km.

 • cu trenul:
  • din Bucureşti de la 79 lei;
  • din Cluj-Napoca de la 62 lei;
  • din Constanţa de la 111 lei;
  • din Iaşi de la 132 lei;
  • din Braşov de la 103 lei.

Timisoara

Cazare în Timişoara

Hoteluri ieftine în Timişoara:

Hoteluri recomandate în Timişoara:

* Tarifele sunt exprimate pentru o noapte de cazare (1 septembrie).

Dacă nu-ţi place niciuna dintre propunerile noastre, găseşti mai multe hoteluri pentru vacanţa ta la Timişoara aici:

Atracţii turistice din Timişoara

Cu o îndelungată istorie, oraşul Timişoara s-a bucurat de-a lungul timpului de o mulţime de influenţe culturale. Diversele stăpâniri şi colonizări au lăsat în capitala Banatului diverse mărturii în arhitectură, cultură, monumente, biserici şi aşa mai departe. La acestea se adaugă şi numeroasele evenimente care au loc în oraş, parcurile pline de culoare şi noile zone reabilitate de promenadă din centrul oraşului.

Timisoara

Pentru mai multe informaţii despre atracţiile turistice pe care nu trebuie să le ratezi în Timişoara, citeşte articolele: 5 muzee din Timişoara pe care trebuie să le vizitezi, 5 teatre din Timişoara în care să te bucuri de spectacol, 5 galerii de artă din Timişoara pentru expoziţii fascinante şi evenimente anuale din Timişoara la care trebuie să participi.

    

Ai informaţii despre costurile unei vacanţe în Timişoara? Spune-ne şi nouă în comentariile de mai jos şi ajută comunitatea Ghiduri Turistice să devină o comunitate mai informată. Dacă doreşti informaţii despre alte destinaţii de vacanţă din România sau din străinătate, nu ezita să ne spui. Laughing


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers