Cât costă o vacanţă în Paris în toamnă

Cât costă o vacanţă în Paris în toamnă
 
 

Paris este una dintre cele mai căutate destinaţii pentru city break-urile de toamnă. Dacă vrei să te bucuri de unele dintre cele mai cunoscute atracţii turistice ale lumii în acest an, să descoperi cultura şi arta franceză, dar şi gastronomia pariziană şi câte şi mai câte, ţi-am pregătit un ghid complet pentru a afla şi cât costă o vacanţă în Paris.

Cum ajungi în Paris

Din România poţi ajunge foarte uşor în Paris prin zborurile directe operate de diferite companii aeriene. Tarifele de zbor diferă în funcţie de compania aeriană, aeroportul de plecare şi de perioada vacanţei.

De exemplu, în luna septembrie, zborurile către Paris încep:

  • de la 92 euro din Bucureşti;
  • de la 66 euro din Târgu Mureş;
  • de la 64 euro din Timişoara;
  • de la 59 euro din Cluj-Napoca.

Mai poţi opta şi pentru maşină personală, tren sau autocar, costurile fiind diferite în funcţie de oraşul de pornire şi de mijlocul ales, dar trebuie să ştii că durata călătoriei va fi una mult mai lungă.

Paris

Cazare în Paris

Cazare ieftină în Paris în tomna 2015:

Hoteluri recomandate din Paris:

Tarifele sunt exprimate pentru 1 noapte (1 septembrie) şi se pot modifica în funcţie de perioadă.

Dacă nu-ţi place niciuna dintre propunerile noastre, găseşti mai multe hoteluri pentru vacanţa ta în Paris aici:

Cum te deplasezi în Paris

Transportul public în Paris este organizat prin cinci zone de autobuze, metrou şi trenuri. Fiind un oraş mare, cu numeroase atracţii turistice, este recomandat să alegi Paris Visites – un abonament pe mai multe zile special creat pentru turişti. De asemenea, poţi opta pentru taxiuri sau pentru închirierea unei maşini.

Atracţii turistice din Paris

Paris

Toamna în Paris, te poţi bucura de cele mai frumoase atracţii turistice ale oraşului GRATUIT: Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Catedrala Notre Dame, Basilica Sacre Coeur, Place des Invalides, Bois de Boulogne şi aşa mai departe. Dacă doreşti să şi urci în Turnul Eiffel, în funcţie de nivelul la care doreşti să urci şi de acces, poţi opta pentru unul dintre numeroasele tipuri de bilete aici.

Palatul Versailles este o comoară de neratat a Parisului. Proprietatea imensă este împărţită în mai multe sectoare, iar preţul biletului variază în funcţie de ceea ce doreşti să vizitezi. Mai multe informaţii aici. Muzeul Luvru este o altă bijuterie pariziană de neratat. Este atât de mare încât vei avea nevoie de mai mult de o zi pentru a-l explora. Află totul despre cum să-ţi organizezi vizita, dar şi cum poţi obţine un abonament de vizitare de aici.

   

Ai informaţii despre costurile unei vacanţe la Paris? Spune-ne şi nouă în comentariile de mai jos şi ajută comunitatea Ghiduri Turistice să devină o comunitate mai informată. Dacă doreşti informaţii despre alte destinaţii de vacanţă din România sau din străinătate, nu ezita să ne spui. Laughing


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers