Cât costă o vacanţă în Paris în toamnă

Cât costă o vacanţă în Paris în toamnă
 
 
 

Paris este una dintre cele mai căutate destinaţii pentru city break-urile de toamnă. Dacă vrei să te bucuri de unele dintre cele mai cunoscute atracţii turistice ale lumii în acest an, să descoperi cultura şi arta franceză, dar şi gastronomia pariziană şi câte şi mai câte, ţi-am pregătit un ghid complet pentru a afla şi cât costă o vacanţă în Paris.

Cum ajungi în Paris

Din România poţi ajunge foarte uşor în Paris prin zborurile directe operate de diferite companii aeriene. Tarifele de zbor diferă în funcţie de compania aeriană, aeroportul de plecare şi de perioada vacanţei.

De exemplu, în luna septembrie, zborurile către Paris încep:

  • de la 92 euro din Bucureşti;
  • de la 66 euro din Târgu Mureş;
  • de la 64 euro din Timişoara;
  • de la 59 euro din Cluj-Napoca.

Mai poţi opta şi pentru maşină personală, tren sau autocar, costurile fiind diferite în funcţie de oraşul de pornire şi de mijlocul ales, dar trebuie să ştii că durata călătoriei va fi una mult mai lungă.

Paris

Cazare în Paris

Cazare ieftină în Paris în tomna 2015:

Hoteluri recomandate din Paris:

Săptămână de relaxare în Bari

Săptămână de relaxare în Bari

7 nopți cazare, mic dejun, zbor din București, Timișoara, Cluj Napoca
de la 345 Eur
vezi detalii »

Tarifele sunt exprimate pentru 1 noapte (1 septembrie) şi se pot modifica în funcţie de perioadă.

Săptămână de vis în Rodos

Săptămână de vis în Rodos

7 nopți cazare, zbor din București
de la 285 Eur
vezi detalii »

Dacă nu-ţi place niciuna dintre propunerile noastre, găseşti mai multe hoteluri pentru vacanţa ta în Paris aici:

Cum te deplasezi în Paris

Transportul public în Paris este organizat prin cinci zone de autobuze, metrou şi trenuri. Fiind un oraş mare, cu numeroase atracţii turistice, este recomandat să alegi Paris Visites – un abonament pe mai multe zile special creat pentru turişti. De asemenea, poţi opta pentru taxiuri sau pentru închirierea unei maşini.

Atracţii turistice din Paris

Paris

Toamna în Paris, te poţi bucura de cele mai frumoase atracţii turistice ale oraşului GRATUIT: Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Catedrala Notre Dame, Basilica Sacre Coeur, Place des Invalides, Bois de Boulogne şi aşa mai departe. Dacă doreşti să şi urci în Turnul Eiffel, în funcţie de nivelul la care doreşti să urci şi de acces, poţi opta pentru unul dintre numeroasele tipuri de bilete aici.

Palatul Versailles este o comoară de neratat a Parisului. Proprietatea imensă este împărţită în mai multe sectoare, iar preţul biletului variază în funcţie de ceea ce doreşti să vizitezi. Mai multe informaţii aici. Muzeul Luvru este o altă bijuterie pariziană de neratat. Este atât de mare încât vei avea nevoie de mai mult de o zi pentru a-l explora. Află totul despre cum să-ţi organizezi vizita, dar şi cum poţi obţine un abonament de vizitare de aici.

   

Ai informaţii despre costurile unei vacanţe la Paris? Spune-ne şi nouă în comentariile de mai jos şi ajută comunitatea Ghiduri Turistice să devină o comunitate mai informată. Dacă doreşti informaţii despre alte destinaţii de vacanţă din România sau din străinătate, nu ezita să ne spui. Laughing

Vacanță de lux în Bodrum

Vacanță de lux în Bodrum

7 nopți cazare, all inclusive, zbor din București
de la 440 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.