Cât costă o vacanţă în Nisipurile de Aur în vară

Cât costă o vacanţă în Nisipurile de Aur în vară
 
 
 

Vine vara bine-mi pare, unde mergem la plajă? Nu rimează, dar acest lucru nu e foarte relevant atunci când îţi cauţi o destinaţie de vacanţă şi ai senzaţia că nu găseşti nimic. Tocmai de aceea ne-am gândit să te ajutăm noi cu tot ce trebuie să ştii dacă vrei o vacanţă de vară în Nisipurile de Aur, Bulgaria.

Cum ajungi în Nisipurile de Aur, Bulgaria

Staţiunea Nisipurile de Aur este localizată pe coasta Mării Negre, în apropiere de Varna. Aşadar poţi da o tură şi prin faimosul oraş sau prin zona naturală protejată, ce îl înconjoară. Din Bucureşti, poţi ajunge în Nisipurile de Aur cu trenul, cu autocarul, cu maşina personală sau cu avionul.

Cu trenul pe ruta Bucureşti-Constanţa-Nisipurile de Aur, ai parte de o călătorie de aproximativ 6 ore ce te poate costa până la 35 euro. Cu autocarul se trece din Bucureşti pe la Giurgiu şi Ruse, prin Varna şi apoi la Nisipurile de Aur. Cu toate că traseul diferă, durata acestuia este aproximativ egală, însă tarifele sunt ceva mai mici.

Dacă alegi să mergi cu maşina personală, este indicat să ieşi din România pe la Giurgiu şi să continui spre Varna, pentru a ajunge într-un timp relativ scurt, de aproximativ 4-5 ore, în care vei acoperi distanţa de 285 km.

Nu există zboruri directe Bucureşti-Varna (Nisipurile de Aur), însă acestea se pot face cu escală în alte mari oraşe europene, precum Sofia, Istanbul sau Viena (în cazul în care doreşti să faci o combinaţie de vacanţă).

Nisipurile de Aur

Vacanță de neuitat în Corfu

Vacanță de neuitat în Corfu

7 nopţi cazare, all inclusive light, zbor din Bucureşti
de la 565 Eur
vezi detalii »

Cazare în Nisipurile de Aur

Fie că îţi doreşti ceva simplu şi cu buget redus, fie că îţi doreşti un hotel de lux, staţiunea Nisipurile de Aur are ceva pentru fiecare. Iată numai câteva exemple:

Vacanța de vis în Croația

Vacanța de vis în Croația

7 nopți cazare, zbor din București
de la 450 Eur
vezi detalii »

Dacă nu-ţi place niciuna dintre propunerile noastre, găseşti mai multe hoteluri pentru vacanţa ta în Nisipurile de Aur aici:

Atracţii turistice în Nisipurile de Aur

Staţiunea Nisipurile de Aur nu are o dimensiune foarte mare, aşa că, dacă nu ai ajuns aici cu maşina personală, te poţi deplasa liniştit pe jos prin împrejurimi. Dacă doreşti se vizitezi alte atracţii turistice din apropiere va trebui să aplezi la autobuzele locale sau la taxiuri.

Nisipurile de Aur

Principalele atracţii ale staţiunii, de care te poţi bucura gratuit, sunt Biserica Sf. Nikola, Biserica Sf. Georgi, Biserica Sf. Petka şi Biserica grecească Sf. Elena. Contra unor taxe modice de vizitare, în zilele în care soarele e prea puternic sau nu vrea să se arate, te poţi bucura de minunile din Castelul din Balcic, Muzeul de Istorie sau din Muzeul Etnografic.

   

Ai informaţii despre costurile unei vacanţe în Nisipurile de Aur? Spune-ne şi nouă în comentariile de mai jos şi ajută comunitatea Ghiduri Turistice să devină o comunitate mai informată. Dacă doreşti informaţii despre alte destinaţii de vacanţă din România sau din străinătate, nu ezita să ne spui. Laughing

Concediu relaxant în Zakynthos

Concediu relaxant în Zakynthos

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din București
de la 445 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers