Cât costă o vacanţă în Mamaia în vară

Cât costă o vacanţă în Mamaia în vară
 
 

Mamaia este staţiunea preferată de majoritatea turiştilor care ajung pe litoralul Mării Negre din România. Modernizarea staţiunii, numărul mare de hoteluri, dar şi numeroasele atracţii turistice şi posibilităţi de petrecere a timpului liber au transformat staţiunea în ultimii ani. Dacă nu ţi-ai planificat încă vacanţa, atunci poţi da o fugă până la noi la mare. Laughing

Cum ajungi în Mamaia

Staţiunea Mamaia se află la nord de oraşul Constanţa, în apropiere de Lacul Siutghiol. Transportul până în Mamaia se poate face:

 • cu maşina:
  • 230 km din Bucureşti: aprox. 100 lei;
  • 676 km din Cluj-Napoca: aprox. 300 lei;
  • 432 km din Iaşi: aprox. 200 lei;
  • 781 km din Timişoara: aprox. 350 lei.

*preţ calculat la consum mediu 7,5l / 100 km.

 • cu trenul:
  • din Bucureşti de la 30 lei;
  • din Cluj-Napoca de la 105 lei;
  • din Iaşi de la 104 lei;
  • din Timişoara de la 111 lei.

Mamaia

Cazare în Mamaia

Hoteluri ieftine în Mamaia:

Cazare de 4 şi 5 stele în Mamaia:

Dacă nu-ţi place niciuna dintre propunerile noastre, găseşti mai multe hoteluri pentru vacanţa ta în Mamaia aici:

Atracţii turistice din Mamaia

Pe lângă plajele sale întinse, Mamaia se mai laudă şi cu câteva atracţii turistice. Satul de vacanţă este locul în care poţi opta pentru un restaurant elegant sau pentru unul tradiţional românesc. O altă zonă deosebită în care vei găsi numeroase posibilităţi de petrecerea a timpului liber este cea din apropiere de Lacul Siutghiol.

Aqua Magic din Telegondola

Cele mai cunoscute atracţii ale staţiunii sunt însă Aqua Magic şi Telegondola. Aqua Magic este locul în care ai parte de distracţie pe topogane şi în piscine de diferite dimensiuni, în timp ce Telegondola este cea care îţi poate umple serile de vară cu privelişti deosebite de la înălţime.

    

Ai informaţii despre costurile unei vacanţe la Mamaia? Spune-ne şi nouă în comentariile de mai jos şi ajută comunitatea Ghiduri Turistice să devină o comunitate mai informată. Dacă doreşti informaţii despre alte destinaţii de vacanţă din România sau din străinătate, nu ezita să ne spui. Laughing


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers