Cât costă o vacanţă în Londra în toamnă

Cât costă o vacanţă în Londra în toamnă
 
 

Londra este oraşul pe care trebuie să-l vizitezi din Marea Britanie. Una dintre cele mai importante capitale europene şi un oraş cu un trecut bogat din punct de vedere istoric şi cultural este destinaţia ideală pentru un city break în toamnă. Te ajutăm noi cu câteva informaţii, astfel încât să porneşti la drum bine informat şi să găseşti rapid soluţii pentru vacanţa ta în Londra.

Cum ajungi în Londra

Din România poţi ajunge rapid în Londra prin zboruri directe. Tarifele de zbor diferă în funcţie de compania aeriană, aeroportul de plecare şi de perioada vacanţei.

De exemplu, în luna septembrie, zborurile către Londra încep:

 • de la 46 euro din Bucureşti;
 • de la 82 euro din Târgu Mureş;
 • de la 102 euro din Timişoara;
 • de la 91 euro din Cluj-Napoca.

Mai poţi opta şi pentru maşină personală, tren sau autocar, însă costurile de călătorie vor fi diferite, iar durata acesteia va fi cu siguranţă cu mult mai lungă.

Londra

Cazare în Londra

Cazare ieftină în Londra în toamna 2015:

Hoteluri recomandate din Londra:

Tarifele sunt exprimate pentru 1 noapte (1 septembrie) şi se pot modifica în funcţie de perioadă.

Dacă nu-ţi place niciuna dintre propunerile noastre, găseşti mai multe hoteluri pentru vacanţa ta în Londra aici:

Cum te deplasezi în Londra

Ai mai multe opţiuni pentru a te deplasa în Londra, astfel încât să te bucuri la maximum de ce are acest oraş de oferit şi să nu ratezi niciun obiectiv turistic. În primul rând, poţi opta pentru unul dintre celebrele taxiuri negre, pentru o experienţă de vacanţă complet londoneză. Cool Alte variante de transport sunt: busurile turistice double decker sau celelalte mijloace din transportul în comun, pentru care poţi alege şi un Oyster Travelcard, care să le acopere pe toate.

Atracţii turistice din Londra

Londra

Dacă alegi să străbaţi Londra la pas şi cu metroul, atunci ai o mulţime de atracţii turistice de bifat. Începe cu Catedrala Westminster, un adevărat simbol al oraşului, pe care o poţi admira din exterior, dar şi în interior, contra unei taxe de aproximativ 16 lire. Mai departe vei ajunge imediat la Palatul Westminster cu al său celebru turn cu ceasul Big Ben. Palatul şi turnul au regimuri stricte de vizitare pentru turiştii străini, însă te poţi consola gratuit cu Podul Westminster şi cu poze deosebite în cea mai faimoasă zonă a oraşului.

Alte obiective turistice pe care merită să le încerci sunt:

 • Acvariul din Londra – 20 lire
 • London Eye – 18 lire
 • Piaţa Trafalgar – gratuit
 • Galeria Naţională – gratuit
 • Parcul St. James – gratuit
 • Palatul Buckingham – de la 20 lire
 • Turnul Londrei – 20 lire
 • Tower Bridge – gratuit

    

Ai informaţii despre costurile unei vacanţe la Londra? Spune-ne şi nouă în comentariile de mai jos şi ajută comunitatea Ghiduri Turistice să devină o comunitate mai informată. Dacă doreşti informaţii despre alte destinaţii de vacanţă din România sau din străinătate, nu ezita să ne spui. Laughing


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers