Cât costă o vacanţă în Costa Brava în vară

Cât costă o vacanţă în Costa Brava în vară
 
 
 

Spania este o destinaţie de vacanţă ideală pentru finalul verii. Dacă în luna august temperaturile sunt încă extrem de ridicate, în luna septembrie se domolesc încet, dar te mai poţi bucura în continuare de mare şi de soare pe coasta spaniolă. Costa Brava devine aşadar o destinaţie de vacanţă ideală pentru cei care îşi doresc un concediu târziu în vară.

Cum ajungi în Costa Brava, Spania

Din Bucureşti în Spania, cea mai bună alegere pentru transport este avionul. Poţi zbura până în Barcelona, iar de aici poţi opta pentru autocare sau trenuri care merg până în Girona şi de aici până în Costa Brava. Întreaga aventură va dura cam 8-10 ore (de la Barcelona până în Costa Brava mai mult), iar costurile pot ajunge până la 250 euro, în funcţie de perioada în care călătoreşti.

Dacă vrei să faci un trip mai lung, poţi alege călătoria cu autocarul sau cu maşina personală. Drumul va dura undeva la 30 ore, iar preţurile variază în funcţie de mijlocul ales, între 100 şi 400 euro.

Costa Brava

Cazare în Costa Brava

Fie că îţi doreşti ceva simplu şi cu buget redus, fie că îţi doreşti un hotel de lux, staţiunea Costa Brava are ceva pentru fiecare. Iată numai câteva exemple:

Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »

Dacă nu-ţi place niciuna dintre propunerile noastre, găseşti mai multe hoteluri pentru vacanţa ta în Costa Brava aici:

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »

Atracţii turistice în Costa Brava

Costa Brava este o regiune perfectă pentru relaxarea din vacanţa de vară, dar şi un loc în care poţi descoperi o parte a istoriei spaniole sau frumuseţile naturale ale acestei coaste. Pentru cei pasionaţi de istorie şi cultură, printre cele mai frumoase atracţii turistice din regiune se numără: Vila Vella, Castillo de Tossa de Mar şi Muzeul lui Dali.

Atracţii turistice în Costa Brava

Pentru serile în care vrei să te bucuri de răcoare, poţi alege una dintre grădinile imense din Costa Brava sau chiar un parc naţional. Printre cele mai frumoase se numără: Jardin Botanic Marimurta din Blanes, Santa Clotilde din Lloret de Mar, Camino de Ronda din S’Agaro şi Parcul Naţional Cap de Creus.

   

Ai informaţii despre costurile unei vacanţe în Costa Brava? Spune-ne şi nouă în comentariile de mai jos şi ajută comunitatea Ghiduri Turistice să devină o comunitate mai informată. Dacă doreşti informaţii despre alte destinaţii de vacanţă din România sau din străinătate, nu ezita să ne spui. Laughing

Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.