Cât costă o vacanţă în Catania în vară

Cât costă o vacanţă în Catania în vară
 
 

Suntem deja în plin sezon estival... dar nu toată lumea şi-a ales deja sejurul perfect. Dacă mai cauţi tarife, plaje şi ape cristaline, propunerea noastră pentru tine este Sicilia. Şi te ajutăm şi cu informaţii esenţiale despre costuri, numai bune pentru cei care doresc să plece în vacanţă last minute sau, de ce nu, la final de vară.

Cum ajungi în Catania, Sicilia

Pentru a ajunge în Sicilia, poţi opta pentru zboruri din Bucureşti spre Catania, aceasta fiind cea mai simplă şi mai facilă metodă. Preţurile încep de la 232 euro în luna august, iar în septembrie de la 152 euro, pentru zboruri dus-întors cu Alitalia, la o distanţă de 7 zile... numai bune pentru un sejur complet la mare.

Poţi alege şi variante de transport cu autocar, tren sau maşină, însă pentru a ajunge pe insulă ai nevoie şi de transport cu feribotul. Drumul poate dura însă aproximativ 30 ore, iar costurile variază în funcţie de mijlocul de transport ales.

Catania

Cazare în Catania

Fie că îţi doreşti ceva simplu şi cu buget redus, fie că îţi doreşti un hotel de lux, Catania are ceva pentru fiecare. Iată numai câteva exemple:

Dacă nu-ţi place niciuna dintre propunerile noastre, găseşti mai multe hoteluri pentru vacanţa ta în Catania aici:

Atracţii turistice din Catania

Insula Sicilia poate fi străbătută cu uşurinţă cu ajutorul unei maşini închiriate sau a trenurilor. Suprafaţa nu este mare, însă numeroasele atracţii turistice te vor atrage cu siguranţă spre tot felul de locaţii mai apropiate sau mai îndepărtate de Catania. În oraş vei putea admira Piazza del Duomo, Catedralle di Sant’Agata, Castello Ursino şi o mulţime de alte ruine romane.

Taormina

Taormina este unul dintre orăşele de pe coastă spre care trebuie să te îndrepţi. Vestigiile antice de aici îţi vor bucura privirea şi îţi vor oferi o incursiune în trecutul glorios. În plus, oraşul este aşezat de-a lungul stâncilor, oferind astfel privelişte impresionante pentru cei care ajung aici.

     

Ai informaţii despre costurile unei vacanţe în Catania? Spune-ne şi nouă în comentariile de mai jos şi ajută comunitatea Ghiduri Turistice să devină o comunitate mai informată. Dacă doreşti informaţii despre alte destinaţii de vacanţă din România sau din străinătate, nu ezita să ne spui. Laughing


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers