Cât costă o vacanţă în Budva în vară

Cât costă o vacanţă în Budva în vară
 
 

Budva este una dintre cele mai frumoase destinaţii pentru vacanţa de vară din Muntenegru. Plajele întinse, zonele dedicate petrecerii, dar şi cele pentru linişte şi relaxare, atracţiile turistice istorice sunt doar câteva dintre motivele pentru care să ajungi aici. Mai jos îţi prezint şi o serie de informaţii utile pentru vacanţa ta.

Cum ajungi în Budva, Muntenegru

În Budva poţi ajunge de la Bucureşti cu maşina, cu trenul, cu autocarul sau cu avionul. Deoarece distanţa nu este chiar atât de mare, cu avionul nu este indicat să mergi, numai dacă ai în plan escale în Belgrad, Istanbul sau Viena. Plus că vei ateriza la Podgorica, iar de acolo va trebui să-ţi asiguri alt mijloc de transport până în Budva.

Cu trenul sau cu autocarul te aşteaptă un drum destul de lung. În funcţie de tipul mijlocului de transport ales, dar şi de companie, poţi ajunge la Budva în 14 până la 20 ore, iar costurile vor fi între 40 şi 80 euro pentru bilete.

Cu maşina personală drumul până în Budva durează aproximativ 13 ore, iar dacă sunteţi mai mulţi în maşină, costul de transport de aproximativ 140 euro va părea floare la ureche. Laughing

Budva

Cazare în Budva

Fie că îţi doreşti ceva simplu şi cu buget redus, fie că îţi doreşti un hotel de lux, staţiunea Budva are ceva pentru fiecare. Iată numai câteva exemple:

Dacă nu-ţi place niciuna dintre propunerile noastre, găseşti mai multe hoteluri pentru vacanţa ta în Budva aici:

Atracţii turistice în Budva

Principala atracţie a staţiunii Budva este Oraşul Vechi. Aici poţi admira clădiri istorice, ziduri antice şi cetatea bine conservată din secolul 15. Fie că faci câteva plimbări pe străduţele pietruite, fie că alegi să petreci câteva ore în Teatrul din Budva, care se află tot aici, vei avea parte de o experienţă de vacanţă deosebită.

Budva

Sveti Stefan este o altă atracţie turistică din Budva, numai bună pentru plimbări în serile lungi de vară. Amestecul de istorie antică şi turism de lux, ce poate fi admirat la fiecare colţişor, te va fermeca. În apropiere de Budva, mai poţi vizita Fortăreaţa Kosmac, Insula Sveti Nikola şi Petrovac.

    

Ai informaţii despre costurile unei vacanţe în Budva? Spune-ne şi nouă în comentariile de mai jos şi ajută comunitatea Ghiduri Turistice să devină o comunitate mai informată. Dacă doreşti informaţii despre alte destinaţii de vacanţă din România sau din străinătate, nu ezita să ne spui. Laughing


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers