Cât costă o vacanţă în Budva în vară

Cât costă o vacanţă în Budva în vară
 
 
 

Budva este una dintre cele mai frumoase destinaţii pentru vacanţa de vară din Muntenegru. Plajele întinse, zonele dedicate petrecerii, dar şi cele pentru linişte şi relaxare, atracţiile turistice istorice sunt doar câteva dintre motivele pentru care să ajungi aici. Mai jos îţi prezint şi o serie de informaţii utile pentru vacanţa ta.

Cum ajungi în Budva, Muntenegru

În Budva poţi ajunge de la Bucureşti cu maşina, cu trenul, cu autocarul sau cu avionul. Deoarece distanţa nu este chiar atât de mare, cu avionul nu este indicat să mergi, numai dacă ai în plan escale în Belgrad, Istanbul sau Viena. Plus că vei ateriza la Podgorica, iar de acolo va trebui să-ţi asiguri alt mijloc de transport până în Budva.

Cu trenul sau cu autocarul te aşteaptă un drum destul de lung. În funcţie de tipul mijlocului de transport ales, dar şi de companie, poţi ajunge la Budva în 14 până la 20 ore, iar costurile vor fi între 40 şi 80 euro pentru bilete.

Cu maşina personală drumul până în Budva durează aproximativ 13 ore, iar dacă sunteţi mai mulţi în maşină, costul de transport de aproximativ 140 euro va părea floare la ureche. Laughing

Budva

Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »

Cazare în Budva

Fie că îţi doreşti ceva simplu şi cu buget redus, fie că îţi doreşti un hotel de lux, staţiunea Budva are ceva pentru fiecare. Iată numai câteva exemple:

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »

Dacă nu-ţi place niciuna dintre propunerile noastre, găseşti mai multe hoteluri pentru vacanţa ta în Budva aici:

Atracţii turistice în Budva

Principala atracţie a staţiunii Budva este Oraşul Vechi. Aici poţi admira clădiri istorice, ziduri antice şi cetatea bine conservată din secolul 15. Fie că faci câteva plimbări pe străduţele pietruite, fie că alegi să petreci câteva ore în Teatrul din Budva, care se află tot aici, vei avea parte de o experienţă de vacanţă deosebită.

Budva

Sveti Stefan este o altă atracţie turistică din Budva, numai bună pentru plimbări în serile lungi de vară. Amestecul de istorie antică şi turism de lux, ce poate fi admirat la fiecare colţişor, te va fermeca. În apropiere de Budva, mai poţi vizita Fortăreaţa Kosmac, Insula Sveti Nikola şi Petrovac.

    

Ai informaţii despre costurile unei vacanţe în Budva? Spune-ne şi nouă în comentariile de mai jos şi ajută comunitatea Ghiduri Turistice să devină o comunitate mai informată. Dacă doreşti informaţii despre alte destinaţii de vacanţă din România sau din străinătate, nu ezita să ne spui. Laughing

4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.