Cât costă o vacanţă în Barcelona în vară

Cât costă o vacanţă în Barcelona în vară
 
 

Dacă ai chef să stai cu burta la soare în această vară, dar şi să vizitezi o mulţime de atracţii turistice interesante, atunci Barcelona este destinaţia pentru tine! De la Sagrada Familia şi până la plaja din oraş, ai totul la dispoziţie pentru o vacanţă de vară de vis. Mai lipseşte să-ţi faci un buget, nu? Te ajutăm noi!

Cum ajungi în Barcelona

Din România poţi ajunge foarte uşor în Barcelona prin zborurile directe operate de companii aeriene precum WizzAir, BlueAir, Austrian Airlines, Lufthansa, German Wings, Alitalia sau KLM. Tarifele de zbor diferă în funcţie de compania aeriană, aeroportul de plecare şi de perioada vacanţei.

De exemplu, în luna august, zborurile către Barcelona încep:

  • de la 87 euro din Bucureşti;
  • de la 90 euro din Craiova;
  • de la 91 euro din Timişoara;
  • de la 113 euro din Cluj-Napoca.

Mai poţi opta pentru tren, autocar sau maşina personală, costurile fiind diferite în funcţie de mijlocul ales şi de oraşul de plecare, însă durata de călătorie va fi una mult mai lungă.

Barcelona

Cazare în Barcelona

Cazare ieftină în Barcelona:

Hoteluri recomandate din Barcelona:

Tarifele sunt exprimate pentru 1 noapte (1 august) şi se pot modifica în funcţie de perioadă.

Dacă nu-ţi place niciuna dintre propunerile noastre, găseşti mai multe hoteluri pentru vacanţa ta în Barcelona aici:

Cum te deplasezi în Barcelona

În Barcelona te poţi deplasa foarte uşor cu ajutorul metroului. Poţi opta pentru bilete de o singură călătorie (2.15 euro) sau pentru abonamente T10, pentru 10 călătorii (9.95 euro). O altă opţiune interesantă este busul turistic, care te va ajuta să descoperi cele mai importante atracţii turistice şi pentru care va trebui să plăteşti un bilet de 24.30 euro pe zi. Nu în ultimul rând, poţi călători cu taxiul, tramvaiul sau cu autobuzul, însă este recomandat să verifici înainte perioadele în care acestea circulă, traseele şi tarifele pentru a afla mai multe detalii.

Atracţii turistice în Barcelona

Sagrada Familia

În această vară îţi poţi delecta ochii şi te poţi relaxa cu următoarele atracţii turistice din Barcelona:

  • Aquariumul din Barcelona – bilet pentru 1 zi: 18 euro – adulţi, 13.50 euro – copii (5-10 ani), 6.30 – copii (3-4 ani), 16.20 – pensionari.
  • Satul Spaniol din Barcelona: 4.50 euro – videoguide, 3.50 euro – audioguide.
  • Parcul de distracţii Tibidabo: preţurile diferă în funcţie de tipul de bilet achiziţionat (Amusement Park, Panoramic, TibiZoo).
  • Sagrada Familia: 19.50 euro – tur cu ghid/audioguide, 24 euro – tur extins cu ghid/audioguide.
  • Sagrada Familia + Park Guell: 18.50 euro.
  • Park Guell: 5.50 euro.

Poţi vizita gratuit: străzile pietonale La Rambla, Fântâna Magică Montjuic, parcurile şi grădinile din Barcelona, plajele din oraş şi multe altele.

   

Ai informaţii despre costurile unei vacanţe la Barcelona? Spune-ne şi nouă în comentariile de mai jos şi ajută comunitatea Ghiduri Turistice să devină o comunitate mai informată. Dacă doreşti informaţii despre alte destinaţii de vacanţă din România sau din străinătate, nu ezita să ne spui. Laughing


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers