Cât costă o vacanţă în Antalya în vară

Cât costă o vacanţă în Antalya în vară
 
 

Turcia este văzută ca o destinaţie de vacanţă de vis, iar Antalya este staţiunea spre care se îndreaptă majoritatea românilor atunci când au nevoie de concediu pe perioada verii. Nu strică numărul mare de oferte All Inclusive, nu-i aşa? Mai jos ţi-am pregătit o listă de informaţii utile pentru ca tu să-ţi poţi planifica inteligent o vacanţă în Antalya în vară.

Cum ajungi în Antalya, Turcia

Din Bucureşti poţi ajunge foarte uşor în Antalya cu avionul. Preţurile de pornire variază de la o lună la alta, astfel că în august un bilet dus Bucureşti-Antalya porneşte de la 188 euro, pentru ca în septembrie să scadă la 166 euro.

Poţi alege şi alte variante de transport, cum ar fi autocarul sau maşina personală, însă trebuie să ştii că, în funcţie de mijlocul de transport ales, te aşteaptă o călătorie mai lungă. Cu maşina te poţi mişca mai rapid, durata fiind de cam 17 ore, însă costurile sunt ceva mai mari (între 200 şi 300 euro), autocarul te va duce la destinaţie în peste 25 ore, însă costurile sunt reduse semnificativ.

Antalya, Turcia

Cazare în Antalya

Fie că îţi doreşti ceva simplu şi cu buget redus, fie că îţi doreşti un hotel de lux, staţiunea Antalya are ceva pentru fiecare. Iată numai câteva exemple:

Dacă nu-ţi place niciuna dintre propunerile noastre, găseşti mai multe hoteluri pentru vacanţa ta în Antalya aici:

Atracţii turistice din Antalya

Antalya este destinaţia de vacanţă perfectă. Nu numai că poţi opta pentru servicii All Inclusive, astfel încât să nu-ţi lipsească absolut nimic, dar poţi vizita o mulţime de atracţii turistice. E musai să începi cu Kaleici, centrul vechi al oraşului Antalya, un loc încărcat de vestigii antice şi simboluri culturale, pe care îl poţi admira gratuit.

Kaleici

Tot gratuit te mai poţi plimba şi prin portul vechi din Antalya sau poţi face o drumeţie în natură pentru a admira Cascada Duden. Nu uita să treci pe la cele mai importante vestigii antice, cum ar fi: Termessos, Aspendos, Hidirlik Kalesi sau Poarta lui Hadrian.

    

Ai informaţii despre costurile unei vacanţe în Antalya? Spune-ne şi nouă în comentariile de mai jos şi ajută comunitatea Ghiduri Turistice să devină o comunitate mai informată. Dacă doreşti informaţii despre alte destinaţii de vacanţă din România sau din străinătate, nu ezita să ne spui. Laughing


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers