Cele mai pitorești căsuțe englezești de poveste - GALERIE FOTO

Cele mai pitorești căsuțe englezești de poveste  - GALERIE FOTO
 
 

Zona rurală din Marea Britanie este faimoasă pentru peisajele sale pitorești și căsuțele sale ce par desprinse din poveștile fraților Grimm. Un cottage este o casă de dimensiuni mai mici, de obicei de modă veche, cu un design vintage și o construcție clasică. Originile acestor căbănuțe fermecătoare se desprind din Anglia veche, când în acest tip de construcții trăiau muncitorii în zonele rurale.

În prezent, un cottage a primit o conotație de căsuță încântătoare, de vacanță. Acestea au grădini fermecătoare, acoperișuri ciudate, forme speciale și sunt decorate pentru a fi una cu natura din jur, cu plante cățărătoare, multe flori și cărămidă colorată. 

Citește și: Case din Scandinavia care par a fi desprinse din basme

Mai jos am adunat câteva imagini cu căsuțe englezești minunate, în care și noi ne-am dori să petrecem o vacanță:

Fotografiile sunt preluate de pe Pinterest. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Citește și: Case impresionante, săpate în stâncă


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers