Castigatorii concursului Ghiduri Turistice

Castigatorii concursului Ghiduri Turistice
 
 
 

Va multumim tuturor pentru participarea la concurs. Vom incerca sa facem din blogul nostru prietenul calatoriilor voastre prin multe articole si sfaturi utile. Datorita numarului mare de participanti am decis sa acordam 7 premii in loc de 5.

In urma tragerii la sorti, castigatorii concursului sunt:

Concediu mediteranean în Creta

Concediu mediteranean în Creta

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 465 Eur
vezi detalii »
  • ZAlex Al Alex
  • Miron Vasile
  • Stelian Gh Decu
  • Carmen Elena Grigore
  • Roxy Ivan
  • Miu Iris
  • Ciurdas Claudia

Va multumim inca o data pentru participare, si va promitem ca vom face tot posibilul sa abordam toate subiectele si destinatiile propuse de catre voi.

Concediu relaxant în Zakynthos

Concediu relaxant în Zakynthos

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din București
de la 445 Eur
vezi detalii »

Castigatorii sunt rugati sa trimita un email la adresa info@ghiduri-turistice.info cu datele lor de contact: nume, prenume, numar de telefon si adresa completa.

Sejur de lux în Antalya

Sejur de lux în Antalya

7 nopţi cazare, all inclusive, zbor din București, Cluj-Napoca și Timișoara
de la 400 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers