Câştigătorii concursului foto National Geographic 2013

Câştigătorii concursului foto National Geographic 2013
 
 

În fiecare an, National Geographic adună unele dintre cele mai frumoase şi mai impresionante fotografii din întreaga lume. Finalul de an aduce şi un concurs pentru cele mai bune fotografii la categoriile People, Places şi Nature. De fiecare dată, imaginile câştigătoare ne aduc în faţă personaje şi peisaje din lumea întreagă, ce reflectă sentimentul unui loc aparte. Iată aşadar care au fost pozele câştigătoare ale concursului foto National Geographic în 2013 la categoriile Nature şi Places!

Câştigătorul la categoria Places

Câştigătorul la categoria Places

Fotograful Adam Tan a surprins această imagine în tenebrele unui orăşel vechi din China, care va fi în curând acoperit de noile construcţii moderne, ce urmează să se ridice aici.

Ceilalţi câştigători la categoria Places

Menţiune - Baie de soare, Tarifa Beach, Spania. Foto: Andrew Lever

Baie de soare

Menţiune - În urma furtunii, Menindee Lake, Australia. Foto: Julie Fletcher

În urma furtunii

Câştigători la categoria Nature

Menţiune - Egretele de pe Dunăre, Ungaria. Foto: Reka Zsimon

Egretele de pe Dunăre

Menţiune - Un rinocer Indian la Grădina Zoologică din Toronto. Foto: Stephen De Lisle

Un rinocer Indian la Grădina Zoologică din Toronto

Menţiune - Cuibul de ciori din umeraşe, Tokyo. Foto: Yosuke Kashiwakura

Cuibul de ciori din umeraşe

Câştigătorul marelui premiu şi câştigătorul la categoria Nature

Câştigătorul marelui premiu şi câştigătorul la categoria Nature

Câştigătorul desemnat a fost Paul Souders, fotograful care a captat această imagine deosebită a unui urs polar ieşind de sub gheaţa ce se topea în Hudson Bay.

Prin fotografiile memorabile realizate de aceşti fotografi talentaţi reuşim să facem în fiecare an o călătorie în jurul lumii şi să cunoaşte locuri noi. Sperăm că te-ai delectat şi tu alături de noi cu aceste imagini frumoase şi aşteptăm cu nerăbdare să vedem ce poze deosebite ne vor impresiona în acest an!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers