CASTIGATORII CONCURSULUI - te trimitem 7 zile cu 7 prieteni la cabana in Retezat

CASTIGATORII CONCURSULUI - te trimitem 7 zile cu 7 prieteni la cabana in Retezat
 
 

Concursul nostru "Te trimitem 7 zile cu 7 prieteni la cabana in Retezat" s-a incheiat. In primul rand vrem sa va felicitam pe toti cei care ati participat si care ne-ati oferit tuturor ocazia sa traim 35 de experiente unice Smile

Va aplaudam si va spunem cu toata sinceritatea : Sunteti extraordinari!

Marele premiu merge la...

In urma votarii castigatorul marelui premiu - 1 saptamana de cazare la cabana PinAlpin in Retezat - este Dirjoanca Ioan.

Topul exact al concursului il puteti vedea in acest articol. Referitor la validarea rezultatelor si la modul cum au fost validate voturilor puteti citi in articolul acesta.

Articolul care noua ne-a placut cel mai mult

Premiul MARILE MUZEE ALE LUMII (vol 2-15) pentru articolul "alegerea redactiei Smile" merge la Dobrete Georgiana pentru articolul Destinatie finala de toamna... Varful Cozia.

DAR... am mai avut un articol care ne-a placut si de aceea mai vrem sa daruim un premiu constand in colectia MARILE MUZEE ALE LUMII (vol 2-15) pentru articolul Cu cortul in Muntii Retezat scris de Martina Macsinoiu.

Castigatorii de pe locurile 2-7

In urma voturilor exprimate podiumul cu locurile 2-7 arata astfel :

  • Locul 2 : Max Max
  • Locul 3 : Dora Zamfir
  • Locul 4 : Mirela Colceag
  • Locul 5 : Raluca Eleonora Stan
  • Locul 6 : Serban Petrisor Andrei
  • Locul 7 : Norbert Kolozsvari

Am facut extragerea la sorti si castigatorul aparatului foto BenQ S1420 este Raluca Eleonora Stan:

Max Max, Dora Zamfir, Mirela Colceag, Serban Petrisor Andrei si Norbert Kolozsvari primesc cate un pachet cu cate 2 ghiduri turistice de la National Geographic.

Castigatorii sunt rugati sa ne trimita cate un mesaj privat pe FACEBOOK cu datele lor complete : nume, adresa completa si numar de telefon.

Felicitari inca o data tuturor!

Cabana PinAlpin

Realizat in colaborare cu: Cabana PinAlpin

Cabana PinAlpin este o alegere potrivita pentru cei ce doresc sa isi petreaca un week-end, un concediu sau un revelion in Parcul National Retezat.

Confortabila, cu dotare completa, cabana ofera posibilitate de cazare pentru 8(+4) persoane.

Daca vrei sa vezi poze cu cabana sau cu regiunea viziteaza site-ul nostru.

 

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers