CASTIGATORI CONCURS - stii orasul din imagine?

CASTIGATORI CONCURS - stii orasul din imagine?
 
 
 

Se pare ca acest concurs v-a pus un pic in dificultate si multi v-ati lasat convinsi prea usor de forma Turnului Eiffel din poza.

Ei bine, poza este cu orasul TOKYO si mai precis cu TURNUL TOKYO. Acesta este un turn de comunicatii din parcul Shiba din Tokyo cu o inaltime de 333 de m si ocupa locul 2 ca cea mai inalta constructie din Japonia. A fost construit in 1958 si s-a dorit sa fie o constructie care sa simbolizeze dezvoltarea Japoniei catre o mare putere economica. Arhitectura turnului a fost inspirata de Turnul Eiffel din Paris, dupa cum v-ati prins deja :))

Vacanță italienească la Napoli

Vacanță italienească la Napoli

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 170 Eur
vezi detalii »

Premiul cel mare si anume cartea "100 cele mai frumoase parcuri nationale ale lumii" a fost castigat de Giovanna Balan care a ghicit prima.

Petrece primăvara la Praga

Petrece primăvara la Praga

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din București
de la 230 Eur
vezi detalii »

Celelalte doua premii a cate doua ghiduri turistice de la National Geographic merg la Manole Alina Maria si Rusu Alexandru.

Felicitari tuturor participantilor!

PS : Joi 19.04 vine urmatorul concurs, tot cu o poza interesanta!

Vacanță de primăvară la Berlin

Vacanță de primăvară la Berlin

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 160 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.