CASTIGATORI CONCURS - stii orasul din imagine?

CASTIGATORI CONCURS - stii orasul din imagine?
 
 
 

Se pare ca acest concurs v-a pus un pic in dificultate si multi v-ati lasat convinsi prea usor de forma Turnului Eiffel din poza.

Ei bine, poza este cu orasul TOKYO si mai precis cu TURNUL TOKYO. Acesta este un turn de comunicatii din parcul Shiba din Tokyo cu o inaltime de 333 de m si ocupa locul 2 ca cea mai inalta constructie din Japonia. A fost construit in 1958 si s-a dorit sa fie o constructie care sa simbolizeze dezvoltarea Japoniei catre o mare putere economica. Arhitectura turnului a fost inspirata de Turnul Eiffel din Paris, dupa cum v-ati prins deja :))

Concediu mediteranean în Creta

Concediu mediteranean în Creta

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 465 Eur
vezi detalii »

Premiul cel mare si anume cartea "100 cele mai frumoase parcuri nationale ale lumii" a fost castigat de Giovanna Balan care a ghicit prima.

Vacanța de vis în Croația

Vacanța de vis în Croația

7 nopți cazare, zbor din București
de la 450 Eur
vezi detalii »

Celelalte doua premii a cate doua ghiduri turistice de la National Geographic merg la Manole Alina Maria si Rusu Alexandru.

Felicitari tuturor participantilor!

PS : Joi 19.04 vine urmatorul concurs, tot cu o poza interesanta!

Concediu relaxant în Zakynthos

Concediu relaxant în Zakynthos

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din București
de la 445 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers