CASTIGATORI CONCURS - ghiceste orasul din imagine

CASTIGATORI CONCURS - ghiceste orasul din imagine
 
 
 

In primul rand dorim sa va dezvaluim tuturor ca ne bucuram ca ati participat atat de multi. In al doilea rand nu ne-a venit sa credem ce repede ati ghicit orasul, ceea ce inseamna ca multi l-ati vizitat.

Raspunsul corect era ROMA. Poza este realizata din Piazza Napoleone catre Piazza di Popolo. In zare se vede domul Catedralei Sf. Petru din Vatican (chiar in mijloc) si in partea stanga in departare puteti zari Piazza di Venetia.

Daca vreti sa admirati mai bine totul am adaugat mai jos panorama realizata de prietenul nostru :

In urma tragerii la sorti cele 2 premii merg la : Irina Carlan si Doina Ana Butman. FIecare a castigat cate un pachet a 2 ghiduri turistice de la National Geographic.

Ii felicitam pe toti cei care au ghicit exact locul :

Au recunoscut orasul ROMA si :

Concediu relaxant în Zakynthos

Concediu relaxant în Zakynthos

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din București
de la 445 Eur
vezi detalii »

Felicitari inca o data tuturor si va mai dezvaluim un lucru : Vineri 13.04 vom avea un nou concurs prin care va punem la incercare ochii din nou!

Sejur de lux în Antalya

Sejur de lux în Antalya

7 nopţi cazare, all inclusive, zbor din București, Cluj-Napoca și Timișoara
de la 400 Eur
vezi detalii »
Vacanță de vară în Rodos

Vacanță de vară în Rodos

7 nopți cazare, zbor din București
de la 325 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers