CASTIGATORI CONCURS - ghiceste orasul din imagine

CASTIGATORI CONCURS - ghiceste orasul din imagine
 
 

In primul rand dorim sa va dezvaluim tuturor ca ne bucuram ca ati participat atat de multi. In al doilea rand nu ne-a venit sa credem ce repede ati ghicit orasul, ceea ce inseamna ca multi l-ati vizitat.

Raspunsul corect era ROMA. Poza este realizata din Piazza Napoleone catre Piazza di Popolo. In zare se vede domul Catedralei Sf. Petru din Vatican (chiar in mijloc) si in partea stanga in departare puteti zari Piazza di Venetia.

Daca vreti sa admirati mai bine totul am adaugat mai jos panorama realizata de prietenul nostru :

In urma tragerii la sorti cele 2 premii merg la : Irina Carlan si Doina Ana Butman. FIecare a castigat cate un pachet a 2 ghiduri turistice de la National Geographic.

Ii felicitam pe toti cei care au ghicit exact locul :

Au recunoscut orasul ROMA si :

Felicitari inca o data tuturor si va mai dezvaluim un lucru : Vineri 13.04 vom avea un nou concurs prin care va punem la incercare ochii din nou!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers