Câștigă un ghid turistic oferit de... Ghiduri Turistice și Linghea

Câștigă un ghid turistic oferit de... Ghiduri Turistice și Linghea
 
 

Deși tehnologia modernă ne permite să călătorim cu harta lumii, busolă și orice informație despre destinația noastră înghesuite într-un mic gadget de buzunar, asta nu înseamnă că trebuie să renunțăm la "uneltele old school" de călătorie. Într-adevăr internetul ne oferă orice informație de care am avea nevoie pentru vacanța noastră, dar ce se întâmplă atunci când tehnologia... eșuează, nu are semnal sau hotspot? Apelăm la vechii noștri prieteni: ghidurile turistice.

De ce ne plac ghidurile turistice

Întreaga echipa Ghiduri Turistice este pasionată de tehnologie și suntem mereu în căutarea celor mai noi aplicații de travel. Dar asta nu înseamnă că plecăm în vacanță fără un mic ghid de călătorie, care să ne ajute în momentele în care telefonul rămâne fără baterie sau nu avem semnal de internet. În plus, nimic nu se compară cu plăcerea de a citi o carte adevărată și nu doar texte pe un ecran.

Ghiduri turistice

Fotografie preluată de pe Depositphotos. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Astfel, am descoperit ghidurile turistice de la editura Linghea. Fie că ne interesează ghiduri generale despre o țară sau informații despre un oraș anume, ghidurile turistice Linghea s-au dovedit de mare ajutor.

Există două serii de cărți de călătorie: seria Descoperă, ce oferă trasee pe la principalele obiective turistice, povestea celor mai importante atracții din oraș, sfaturi despre cum să-ți planifici vacanța până la cele mai mici detalii, precum și o hartă detaliată a destinației.

Cea de-a doua serie sunt ghidurile Berlitz, care se axează pe atracțiile turistice ale destinației, informații interesante, recomandări culturale, precum și o serie de activități care cu siguranță îți vor atrage atenția.

Câștigă și tu un ghid turistic pentru următoarea ta vacanță!

Deoarece suntem convinși că ți-am stârnit curiozitatea, am decis să punem la bătaie 5 ghiduri turistice de la Linghea!

Tot ce trebuie să faci pentru a intra în campania noastră este să ne scrii în comentarii ce destinație ți-ai dori să se regăsească în noile apariții Linghea, în afară de cele deja publicate. Aici poți vedea toate ghidurile turistice publicate de Linghea.

Ghiduri turistice Linghea

Campania se desfășoară în perioada 7 februarie - 14 martie, iar în fiecare săptămână vom desemna câte un câștigător care va primi un ghid turistic, la alegere, din colecția Linghea.

Câștigătorul va fi anunțat în acest articol, precum și pe pagina noastră de Facebook. Mai multe informații poți afla în Regulamentul campaniei.

Succes!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers