Castele şi palate pline de istorie (partea 2) - GALERIE FOTO

Castele şi palate pline de istorie (partea 2) - GALERIE FOTO
 
 

Dacă te pasionează istoria, atunci castelele şi palatele sunt cu siguranţă pe lista ta de obiective turistice atunci când faci o excursie în ţară sau în străinătate! Istoria, dar şi cultura şi mitul se împletesc în frumuseţea acestor construcţii, iar o vizită în oricare dintre ele îţi poate dezvălui detalii fascinante despre trecut.

Află cum trăiau familiile regale, cum arătau interioarele palatelor şi castelelor lor, atât în cele mai intime încăperi, cât şi în camerele deschise pentru servitori. Cu o simplă vizită poţi afla o mulţime de lucruri noi! Dar până să-ţi planifici vacanţa şi să vezi cu ce castele şi palate te vei intersecta pe drum, îţi propun o galerie foto din care să te inspiri!

De asemenea, poţi găsi şi mai multe castele şi palate din lume în partea 1 a galeriei!

Cele mai frumoase castele şi palate din lume


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers