Castele şi palate pline de istorie (partea 2) - GALERIE FOTO

Castele şi palate pline de istorie (partea 2) - GALERIE FOTO
 
 
 

Dacă te pasionează istoria, atunci castelele şi palatele sunt cu siguranţă pe lista ta de obiective turistice atunci când faci o excursie în ţară sau în străinătate! Istoria, dar şi cultura şi mitul se împletesc în frumuseţea acestor construcţii, iar o vizită în oricare dintre ele îţi poate dezvălui detalii fascinante despre trecut.

Află cum trăiau familiile regale, cum arătau interioarele palatelor şi castelelor lor, atât în cele mai intime încăperi, cât şi în camerele deschise pentru servitori. Cu o simplă vizită poţi afla o mulţime de lucruri noi! Dar până să-ţi planifici vacanţa şi să vezi cu ce castele şi palate te vei intersecta pe drum, îţi propun o galerie foto din care să te inspiri!

De asemenea, poţi găsi şi mai multe castele şi palate din lume în partea 1 a galeriei!

Cele mai frumoase castele şi palate din lume

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.