Castele si palate pline de istorie (partea 1) - galerie foto

Castele si palate pline de istorie (partea 1) - galerie foto
 
 

Daca iti place sa calatoresti si vrei sa vezi locuri noi si destinatii spectaculoase atunci nu trebuie sa ratezi niciunul dintre castelele si palatele din intreaga lume, care au fascinat si continua sa fascineze sute de mii sau chiar milioane de oameni.

Multe legende si mituri, precum si unele dintre cele mai cunoscute basme din lume au loc in palatele si castelele romantice, de basm, imprastiate in toata lumea. Aceste cladiri sunt embleme fizice ale istoriei politice, culturale si arhitecturale.

Te invitam sa admiri maretia arhitecturala a epocilor apuse, rasfoind galeria de mai jos. Iti dorim o calatorie in timp placuta!

Asteptam cu mult interes sugestii, si de ce nu chiar si poze, din partea voastra. Daca v-a placut aceasta selectie de poza, trebuie sa vedeti si celelalte articole cu galerii foto publicate pana acum pe site. Citeste si Castele si palate pline de istorie (partea 2) - galerie foto.

Tu ce castel ai vrea să vizitezi?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers