Castele si cetati vestite din Romania - galerie video

Castele si cetati vestite din Romania - galerie video
 
 

Castelele si palatele din Romania au o imensa valoare artistica si istorica. Ele sunt o parte integranta a istoriei noastre, care va invita sa va aduceti aminte de momente importante din istoria tarii noastre.

Cetatile medievale din Transilvania, precum Sibiu, Sighisoara sau Targu Mures povestesc despre trecerea teutonilor. Avem si o serie de castele feudale de mare valoare, precum Castelul Bran sau Castelul Corvinestilor de la Hunedoara.

Din pacate o mare parte dintre castelele din Romania nu au mai fost intretinute de catre autoritati si au fost scoase din circuitul turistic. Noi am pregatit o serie de prezentari video a celor mai cunoscute castele, si va invitam sa ne ajutati sa completam lista pentru a face si o a doua parte de selectii.

Va dorim o calatorie virtuala placuta!

Castelul Bran

Cetatea din Alba Iulia

Castelul Magna Curia – Deva

Castelul Corvinilor - Hunedoara

Castelul Regal de la Savarsin

Castelul Peles - Sinaia

Castelul Iulia Hasdeu - Campina


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers