Castele din România mai puţin promovate - GALERIE FOTO

Castele din România mai puţin promovate - GALERIE FOTO
 
 
 

Castelele din România au farmecul lor aparte, pentru că sunt o imagine a trecutului bogat al ţării. Dacă te atrag zidurile vechi în călătoriile tale, turnurile singuratice şi încăperile misterioase, atunci trebuie să afli unde sunt cele mai frumoase castele din România, pentru a descoperi toate aceste elemente. 

Pentru cei pasionaţi de castele româneşti Branul, Peleşul şi Castelul Huniazilor sunt deja de mult bătute în lung şi-n lat... şi probabil de mai multe ori. Pentru o imagine în diverse epoci ale construcţiei de castele româneşti, pentru a observa diversele stiluri, trebuie să te orientezi spre alte locaţii. Unele dintre ele includ şi expoziţii, muzee sau alte instituţii culturale, aşa că te poţi bucura de şi mai multă istorie. 

Vacanța de vis în Croația

Vacanța de vis în Croația

7 nopți cazare, zbor din București
de la 450 Eur
vezi detalii »

Am adunat o colecţie de poze deosebite cu unele dintre castelele româneşti care m-au impresionat şi pe care îmi doresc foarte mult să le vizitez. Cel mai mult mă atrage Castelul Pekri Ozd! Tu pe care l-ai alege ca primă destinaţie?

Vacanță de vară în Rodos

Vacanță de vară în Rodos

7 nopți cazare, zbor din București
de la 325 Eur
vezi detalii »

Castelul Pekri Ozd

Poze deosebite ale castelelor din România

Concediu mediteranean în Creta

Concediu mediteranean în Creta

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 465 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers