Case "în haine" de Crăciun. Vezi GALERIE FOTO cu case împodobite pentru Crăciun

Case
 
 
 

Dacă până acum câţiva ani Crăciunul încă însemna Naşterea Mântuitorului Iisus Hristor, de câţiva ani ne modelăm după străini şi începem să sărbătorim Venirea lui Moş Crăciun. Acest lucru nu se resimte doar la nivelul sufletul ci şi în obiceiurile şi tradiţiile pe care le "copiem".

Şi cum nu există bine fără rău, sau invers şi lăsând la o parte latura creştinească, partea cu luminiţele ne place tare, tare mult. În brad, lângă brad, pe pereţi, la ferestre, pe case, în curţi, în grădini, în copaci, în şi pe maşini, pe străzi, pe clădiri peste, peste tot. Din pacate astăzi voi povesti doar despre luminiţele care "îmbracă" casele, dar promit ca pe viitor să continui această serie de articole sclipicioase.

Până acum câţiva ani casele se împodobeau cu o instalaţie care se aprindea şi se stingea la un anumit interval de timp, care era pusă în general la ferestre. După s-a trecut la cea care definea conturul ferestrelor şi a uşilor, apoi la cea care luminează toate muchiile casei, acoperişul, încet, încet s-a trecut şi la curte, până la celebra instalaţie de 35.000 de beculeţe a americanului din Idaho, a cărui casă "dansa" pe o piesă dubstep a celebrului Skrillex.

Dacă tot am intrat în spiritul Crăciunului american, ce ziceţi de o GALERIE FOTO cu unele dintre cele mai frumoase case "în haine" de Crăciun.

Vacanță italienească la Napoli

Vacanță italienească la Napoli

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 170 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.