Case din Scandinavia care par a fi desprinse din basme - GALERIE FOTO

Case din Scandinavia care par a fi desprinse din basme - GALERIE FOTO
 
 
 

Scandinavii sunt pasionați de acoperișuri... verzi. Dacă vizitezi această regiune și ieși din marile metropole colorate, în zonele rurale vei observa o multitudine de case cu acoperișuri cu iarbă. Acest element arhitectonic este atât de îndrăgit în nord, încât în fiecare an se organizează o competiție pentru cel mai bun proiect pentru acoperișuri verzi. Competiția este organizată, bineînțeles, de Asociația Scandinavă a Acoperișurilor Verzi.

Concediu relaxant în Zakynthos

Concediu relaxant în Zakynthos

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din București
de la 445 Eur
vezi detalii »

Totuși, aceste acoperișuri verzi sunt populare în Scandinavia, mai ales în Norvegia, nu doar pentru că arată interesant. Aceste tipuri de acoperiș absorb apa de ploaie, reduc costurile de încălzire pe timp de iarnă și cele de răcire în sezonul cald, sunt izolante și rezistă pe termen lung. Ce spui, te-am făcut curios? Iată mai jos câteva dintre cele mai interesante case cu acoperișuri verzi din Scandinavia:

Vacanța de vis în Croația

Vacanța de vis în Croația

7 nopți cazare, zbor din București
de la 450 Eur
vezi detalii »
Concediu mediteranean în Creta

Concediu mediteranean în Creta

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 465 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers