Care este personalitatea ta de călător?

Care este personalitatea ta de călător?
 
 
 

Sunt un turist îndrăgostit de oraşe şi atracţii turistice! Anul trecut, vacanţa de vară m-a prins pe plajă în Grecia, dar după două zile nu am mai rezistat relaxării şi am fugit spre obiectivele cunoscute din apropiere. Tot în vară am cutreierat prin România... cutreierat fiind cuvântul potrivit, pentru că am bifat un alt oraş în fiecare zi. Recunosc cu mâna pe inimă că vacanţele mele au fost prea puţin făcute pentru statul cu burta la soare sau hibernatul la gura şemineului.

Îmi place să descopăr locurile noi în care ajung. În fiecare colţ de lume există o poveste... pe care trebuie să o citeşti!

Vacanță de lux în Bodrum

Vacanță de lux în Bodrum

7 nopți cazare, all inclusive, zbor din București
de la 440 Eur
vezi detalii »

Lufthansa te invită să descoperi personalitatea ta de călător

Lufthansa ţi-a pregătit un mic test după care vei afla care este personalitatea ta de călător, dar ai şi şansa de a câştiga unul dintre cele 500 de cupoane în valoare de 20 euro, pe care îl poţi folosi pentru următorul bilet Lufthansa sau pentru marele premiu al campaniei: 2 bilete Lufthansa Premium Economy!

Sejur de neuitat în Zakynthos

Sejur de neuitat în Zakynthos

7 nopți cazare, demipensiune, zbor din București
de la 430 Eur
vezi detalii »

Eu mi-am făcut testul şi sunt un Turist Urban – ceea ce este perfect adevărat.

Turist Urban

Dacă eşti curios să descoperi personalitatea ta de călător, te invit să-ţi faci testul Lufthansa şi, cine ştie, poate câştigi şi două bilete de avion spre destinaţia ta de vis! Laughing

Participă la Concursul Lufthansa >

Săptămână de vis în Rodos

Săptămână de vis în Rodos

7 nopți cazare, zbor din București
de la 285 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.