Capitala vieții de noapte și a distracției din Dubai este Atlantis, The Palm

Capitala vieții de noapte și a distracției din Dubai 
este Atlantis, The Palm
 
 

De la festivaluri de muzică, spectacole ale artiștilor internaționali, la cel mai bun club de noapte din oraș, Atlantis se află în topul vieții de noapte din EAU

Dubai, Emiratele Arabe Unite – Atlantis, The Palm, stațiunea de top în materie de distracție din Orientul Mijlociu, este de asemenea și centrul vieții de noapte din EAU. Gazdă a festivalurilor de muzică precum Sandance, Live@Atlantis și Nasimi Sessions, a clubului de noapte N’dulge și a modernei plaje Nasimi Beach, Atlantis este pe gustul celor care doresc o vacanță de neuitat, în timp ce oferă și o experiență unică a distracțiilor și petrecerilor.

Sandance

Sandance, festivalul de muzică ce are loc de dimineața până seara, câștigător al numeroase premii, este organizat pe plaja privată din Atlantis, The Palm, și a găzduit până în prezent câteva dintre cele mai mari nume ale industriei muzicale, inclusiv DJ, artiști și trupe renumite internațional, cum ar fi The Fray, Florence + The Machine, Calvin Harris, The Killers, Snow Patrol, Armand van Helden și Stereophonics. Sandance și-a făcut un renume ca fiind cea mai bună petrecere de pe plajă din Dubai, organizând mai multe evenimente pe sezon. Festivalul a primit recunoaștere, în urma decernării mai multor premii din partea unor publicații de gen, inclusiv Time Out Dubai și What’s On Dubai.

Live@Atlantis

Asemănător festivalului Sandance, Live@Atlantis este organizat tot pe plaja din Atlantis. Festivalul de muzică ce are loc seara oferă o reprezentație principală, susținută de DJ locali. Megastaruri renumite în întreaga lume, inclusiv David Guetta, Avicci, Kings of Leon și Carl Cocs, au fost pe scena Live@Atlantis și au susținut concerte cu casa închisă pentru publicul din Dubai.

Atlantis Nightlife

Atlantis Nightlife

Nasimi Beach

Cu o vedere ce-ți taie răsuflarea asupra orizontului din Dubai, Nasimi Beach este una dintre cele mai căutate și pline de viață locații din Dubai. Terasa de la malul mării, cu cabane pe plajă și canapele albe pe nisip, este un loc ce trebuie neapărat vizitat, atât de oaspeți, cât și de rezidenții din Dubai. Frecventată des de către celebrități, de la rapperul și iubitul on/off al lui Khloe Kardashian, French Montana, la staruri britanice, precum figura mondenă Millie Mackintosh, această locație a găzduit spectacole susținute de artiști precum Hardwell, Richard Durand, Avicii și Timo Mas.

Nasimi Sessions, seria de concerte nou lansată, reprezintă ultima inovație în materie de muzică și viață de noapte din Atlantis, concepută să fie o experiență mai intimă, dar absolut extraordinară pe plaja Nasimi. De la lansarea sa, Nasimi Sessions a găzduit compilații ale DJ-ilor precum Sigma, Basement Jaxx și Philip George.

Nasimi Beach

Nasimi Beach

N'DULGE

N'DULGE din Atlantis, The Palm este un club de noapte chic și elegant care organizează printre cele mai hot petreceri din Dubai. Cu un design semnat de arhitectul de renume mondial Jeffrey Beers, spațiul de 2.136 de metri pătrați include un club de dans (N'DULGE Arena), o zonă lounge (N'DULGE Lounge) și o terasă în aer liber (N'DULGE Terrace), fiecare secțiune oferind propria sa experiență unică și distinctă.

Pentru persoanele populare care doresc să fie văzute, N'DULGE Terrace oferă locul perfect de a începe noaptea înainte de a ajunge pe ringul de dans. Printr-un parteneriat cu celebra figură internațională Nobu, oaspeții se pot bucura de Sushi, Sashimi și alte feluri de mâncare personalizate care îți lasă gura apă, precum și de cocktailuri, socializând în același timp într-un decor care își păstrează intimitatea.

N'Dulge a deschis o nouă cale, odată cu lansarea primului club de zi din Dubai, intitulat Daydream, care este deschis în fiecare vineri după brunch, între orele 16:00 și 21:00, și care oferă un mod excelent de a face trecerea lină de la o dimineață relaxantă la o seară plină de distracții.

N'DULGE este deschis de miercuri până sâmbătă, între orele 21:00 și 03:00. Pentru rezervări, vă rugăm să sunați la +971 4 426 0561.

Atlantis, The Palm

Despre Atlantis, The Palm, Dubai

Atlantis, The Palm este prima stațiune turistică din regiune care oferă și diverse opțiuni de entertainment, fiind situată în centrul arcului Palm Island din Dubai. Deschisă în septembrie 2008, această stațiune unică cu teme oceanice cuprinde o serie de atracții marine și de entertainment, precum și un parc de distracții acvatic de 17 hectare, Aquaventure Waterpark, suprafața totală a stațiunii măsurând 46 de hectare. Aceasta găzduiește unul dintre cele mai mari habitate marine în aer liber din lume, cu peste 65.000 de animale marine în lagune și spații de prezentare, inclusiv The Lost Chambers Aquarium, un labirint de coridoare și pasaje subacvatice care oferă o călătorie printre ruinele vechii Atlantide. Aquaventure folosește 18 milioane de litri de apă dulce pentru a alimenta tobogane cu apă palpitante, o cursă rivieră de 2,3 kilometri cu valuri mareice și piscine, praguri de apă și ape repezi. Dolphin Bay, inegalabilul habitat de conservare și educare a delfinilor, a fost creat pentru a oferi oaspeților ocazia unică în viață de a afla mai multe despre unul dintre cele mai grațioase mamifere din natură. Atlantis, The Palm este cunoscută și drept destinația culinară principală din regiune, lăudându-se cu o selecție variată de restaurante de renume mondial, precum Nobu și Ronda Locatelli. Stațiunea se mai bucură și de o colecție impresionantă de buticuri și magazine de lux, precum și spații întinse pentru organizarea de întâlniri și convenții.

Află totul despre Atlantis The Palm, Dubai:

 1. Parcul Acvatic Aquaventure la Atlantis, The Palm
 2. Atlantis, The Palm oferă cuplurilor o aventură acvatică luxoasă
 3. Călătorii culinare la Atlantis, The Palm
 4. Atlantis, The Palm oferă o experienţă personală alături de mamiferele marine
 5. Atlantis, The Palm, prima destinaţie de vacanţă pentru familii din Dubai
 6. Atlantis, The Palm Imperial Club - o experienţă turistică VIP
 7. Raiul cumpărătorilor împătimiţi, la Atlantis, The Palm
 8. Descoperiţi leii de mare la Atlantis, The Palm
 9. ShuiQi Spa & Fitness Centre din Atlantis, The Palm îşi uimeşte oaspeţii cu dotările sale de ultimă generaţie
 10. ShuiQi Spa în Atlantis, The Palm
 11. Signature Suites oferă experienţa supremă în materie de lux VIP la Atlantis, The Palm
 12. Nunta de vis: o realitate la Atlantis, The Palm

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers