Când rochiile se potrivesc destinației – GALERIE FOTO

Când rochiile se potrivesc destinației – GALERIE FOTO
 
 

Unul dintre cele mai interesante și colorate proiecte fotografice din ultima vreme vine de la Kristina Makeeva, o tânără artistă din Moscova. Este vorba despre o serie de fotografii incredibile cu femei îmbrăcate în rochii, cu fundaluri spectaculoase în diferite locuri din lume. Modelele poartă rochii diafane ce se potrivesc perfect cu fundalul ales, astfel încât compozițiile par de-a dreptul ireale.

Kristina spune că este inspirată de modul în care materialul rochiei se mișcă în vânt. Tânăra are o echipă întreagă ce o ajută să aleagă rochia perfectă care să se potrivească cu locul ideal. Nu este un lucru ușor, dar lumea este plină de locuri minunate, astfel încât Kristina este mai tot timpul inspirată. Așa a ajuns să fotografieze modele în Palatul Garnier din Paris, pe o stâncă din Cappadocia, pe o plajă din Maldive, într-un câmp de lavandă în Provence sau într-un câmp cu maci din Crimeea.

Indiferent de destinație, un lucru este sigur, fotografiile Kristinei îți vor tăia respirația și te vor inspira să călătorești mai mult.

Iată câteva dintre cele mai frumoase imagini realizate de Kristina Makeeva:

Poți vedea și mai multe poze frumoase pe website-ul Kristinei Makeeva și pe pagina ei de Facebook.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers