Campionatul European de Fotbal EURO 2012 in imagini

Campionatul European de Fotbal EURO 2012 in imagini
 
 

Campionatul European de Fotbal Euro 2012 a fost una din cele mai urmarite competitii ale anului (urmeaza Olimpiada de la Londra). Pacat ca noi am urmarit acest spectacol fabulous doar din postura de simpli suporteri neutri, deoarece echipa noastra nationala nu s-a numarat printre echipele calificate.

Chiar si asa spectacolul s-a ridicat la un nivel inalt. Desi au fost multe voci care au crezut ca acest European va fi un fiasco, deoarece a fost organizat de tari din Europa de Est. Din punctul meu de vedere a fost o reusita. Acest fapt a fost confirmat si de cativa amici de-ai mei care au avut norocul sa participe "pe viu" la cateva meciuri.

Mai jos am selectat cateva imagini cu suporteri din diferite colturi ale Europei care s-au bucurat de acest spectacol grandios.Smile


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers