Campania "Împreună putem promova frumuseţea României!" a luat sfârşit

Campania
 
 
 

Campania noastră „Împreună putem promova frumuseţea României!” a luat sfârşit. La campanie s-au alăturat 29 31 de bloggeri care au scris 38 40 de articole despre diverse locuri frumoase din România. Ne-a făcut o deosebită plăcere să citim aceste articole, şi trebuie să recunoaştem că după această campanie suntem mai „învăţaţi” deoarece am avut ocazia să aflăm mai multe lucruri despre locuri în care încă nu am ajuns sau despre care nici măcar nu am auzit.

Vă mulţumim tuturor pentru participare şi sperăm ca pe viitor să existe cât mai multe acţiuni şi campanii prin care să se încerce promovarea frumuseţilor din România. Deşi am primit mai multe emailuri şi comentarii pe marginea faptului că „nu se merită să fii turist în România”, dorim să subliniem că intenţia noastră nu a fost să lăudăm sau să ridicăm în slăvi serviciile respectiv infrastructura din ţară, ci să scoatem în evidenţă faptul că avem locuri frumoase care merită promovate şi vizitate.

Natura ne-a înzestrat ţara cu locuri unice şi deosebite, iar noi trebuie să ne bucurăm de ele!

Mai jos găsiţi lista cu articolele care s-au alăturat acestui proiect (ordinea este cea în care le-am primit). Vă îndemn să le parcurgeţi şi să vă bucuraţi de ele aşa cum am făcut şi noi.

Vom publica în curând şi rezultatul extragerii şi vom anunţa persoana care se va bucura de un sejur de 4 zile pentru 2 persoane la Stâna de Vale, oferit de partenerul nostru Turist Center.

Vacanță de vară în Rodos

Vacanță de vară în Rodos

7 nopți cazare, zbor din București
de la 325 Eur
vezi detalii »
Vacanță de neuitat în Corfu

Vacanță de neuitat în Corfu

7 nopţi cazare, all inclusive light, zbor din Bucureşti
de la 565 Eur
vezi detalii »

Mulţumim tuturor pentru participare, şi să ne citim cu bine!

Agentia Turist Center

Realizat in colaborare cu: Agentia Turist Center

Turist Center este o agentie tour-operatoare care va ofera o gama larga de pachete turistice pe litoralul Marii Negre, in statiuni balneo-climaterice si la munte. 

Vezi ofertele noastre

 
Concediu relaxant în Zakynthos

Concediu relaxant în Zakynthos

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din București
de la 445 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers