Călătorește și comunică prin noua tehnologie 4G de la Orange

Călătorește și comunică prin noua tehnologie 4G de la Orange
 
 

Toți suntem pasionați de poze. Nici în vacanță nu lăsăm telefonul din mână și vrem să le arătăm tuturor locurile frumoase pe care le vizităm. Câteodată Internetul ne joacă feste și trebuie să avem răbdare, să încercăm tot felul de trucuri... Nu ai vrea să scapi de grija asta? Să fotografiezi cele mai interesante locuri din călătoriile tale și să le spui și prietenilor tăi imediat? 

Cu Orange 4G poți face tot ce îți dorești. Deja cu o acoperire de peste 60% din suprafața țării și cu viteza medie a traficului de date de 10 ori mai mare, toate pozele și evenimentele tale de vacanță ajung online dintr-un foc! Și noua tehnologie promite să ne aducă tot mai multe beneficii!

Dis-de-dimineață, Timișoara a devenit hot spot în Orange 4G Discovery Tour. În parcarea de la Iulius Mall Timișoara, cei de la Orange au amplasat un cort plin de bunătăți pentru pasionații de tehnologie și pentru cei care doresc să se bucure cu adevărat de beneficiile comunicării la cele mai înalte și moderne standarde prin tehnologia 4G.

Caravana lumii digitale

Orange Discovery Tour

Orange Discovery Tour este caravana lumii digitale în marile orașe ale României. Odată cu tehnologia 4G, disponibilă în centrele de județ din România și în localitățile limitrofe, Orange Romania vine cu o campanie de conștientizare deosebită, prin care orice poate afla care sunt beneficiile noi tehnologii 4G. 

Cei care vizitează cortul caravanei Orange, în perioada 23-25 mai, au ocazia să testeze și să afle mai multe despre serviciile și aplicațiile Orange, cum ar fi Orange TV, Deezer, Orange Cloud și Orange Explorer.

Tehnologia 4G în România

Orange Discovery Tour

Orange 4G înseamnă beneficii semnificative pentru utilizatori, așa cum am putut afla de dimineață la cortul caravanei, înconjurați de cele mai noi gadgeturi! Smile Viteza transferului de date crește la 60-80 Mbps, viteze medii reale, cu răspuns instant din partea rețelei... și cu toții știm cât este de important Internetul mobil pentru noi astăzi.

Dacă vrei să te bucuri și tu de cea mai nouă tehnologie de la Orange, îți recomand să vizitezi cortul caravanei Orange Discovery Tour din parcarea Iulius Mall Timișoara, în perioada 23-25 mai 2014. Aici te vei putea bucura de un documentar despre evoluția mijloacelor de comunicare, dar vei putea și testa toate gadgeturile, prin jocuri pe mai multe tipuri de ecrane, pe o masă interactivă și pe Kinect (numai în intervalul 18:00-19:00 și 19:30-20:30).

La acestea se adaugă faptul că toţi participanţii la 4G Discovery Tour pot intra într-un concurs pentru a câştiga un smartphone prin tragere la sorţi… așa că, timișoreni sunteți așteptați în lumea tehnologiei moderne la Orange Discovery Tour!

Mai multe detalii despre serviciul Orange 4G se găsesc pe http://www.orange.ro/4g/.

Orange Discovery Tour Timișoara


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers