Când vine vorba de cadouri, mai mult de jumătate din cuplurile tinere din întreaga lumea îşi oferă acelaşi lucru!

Când vine vorba de cadouri, mai mult de jumătate din cuplurile tinere din întreaga lumea îşi oferă acelaşi lucru!
 
 

Un sondaj publicat de bbc.co.uk arată că 65% dintre cuplurile tinere din întreaga lume au înlocuit cadourile materiale cu... vacanţele.

Acest lucru îi ajută nu numai din punct de vedere social, psihic şi cultural, ba chiar le îmbunătăţeşte viaţa de cuplu. 83% din cuplurile care călătoresc regulat împreună cu persoana iubită au declarat că în relaţia lor mai există romantism, iar 72% au spus că vacanţele îi determină să fie mai romantici. Mai mult de atât, 77% din subiecţii sondajului au declarat că au o viaţă sexuală activă.

Specialiştii care au analizat acest sondaj au declarat că într-adevăr, timpul petrecut într-o vacanţă determină partenerii să comunice pe diverse teme, să experimenteze lucruri noi şi să schimbe păreri.

Vezi aici câteva destinaţii, ideale pentru cupluri!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers