Budva: o destinaţie de vacanţă frumoasă pe bani puţini

Budva: o destinaţie de vacanţă frumoasă pe bani puţini
 
 

Suntem oameni hipnotizaţi de verbul "a călători", vizualizăm pământul pe o coală A4, visăm cu ochii deschişi şi ne dăm cu părerea pentru că putem. Nu suntem experţi, dar avem un bagaj mare de informaţii din călătorii virtuale… Am format o mare comunitate pe pagina noastră de Facebook şi ne mândrim cu iubitori de călătorii ca noi. 

Astăzi, Gina Pabin ne povesteşte vacanţa ei în Budva.

Drumul din România până în această stațiune este de o adevărată splendoare pentru iubitorii de natură și munte. Drumul până la destinație a fost bun, nu a fost aglomerat, dar se circulă cu viteză redusă din cauza curbelor destul de periculoase.

Înainte să coborâm muntele care duce spre stațiunea Budva dai de un aer cald si briza mării, dar si de o priveliște minunată asupra întregului litoral.

Peisaj inainte de a cobori in statiune

Străzile in oraș sunt înguste și aglomerate, parcarea intr-adevăr este o problemă pentru cei cărora nu li se oferă parcare unde sunt cazați. Noi am făcut rezervare pe Booking la un apartament cu 2 camere și bucătărie, am fost foarte mulțumiti, a fost exact ceea ce văzusem pe site. Personal amabil, nu vorbea limba engleză, dar am reușit să comunicăm.

La capitolul faleză, găsești o varietate de localuri, de la fast-food la restaurante selecte cu muzică live în fiecare seară. Poți lua cina la 2 pași de apa mării, cu picioarele pe nisip, chiar este o senzație a parte. Mâncarea este bună, trebuie să încercați bucatele tradiționale. Prețurile sunt acceptabile, nici nu ai zice că ești într-o stațiune pe litoral, mai puteam rămâne o lună liniștit. Laughing

Mancarea din Budva

Suvenirurile sunt la tot pasul și cel mai fain este că poți negocia orice cu succes să specific. Îmbrăcămintea și încălțămintea este scumpă și de calitate proastă.

Orașul vechi sau Stari Grati trebuie vizitat, este emblema orașului și oferă cel mai frumos peisaj peste tot orașul fiind pozițional mai sus. Este ideal să ieși seara acolo poți lua cina la restaurant cu privire spre mare.

Stari Grati Budva

Seara mai poți alege dintr-o varietate de cluburi, cu muzică bună. DAR totul până la ora 01:00 apoi e gata distracția. Te poți muta în clubul din oraș sau de la ieșire din oraș.

Plaja este superbă, poți găsi șezlong începând cu 3 euro, dar urcă în unele zone mai selecte până la 50 de euro. Tot așa de bine te poti poziționa pe plajă în zonele fără sezlong, țin să menționez că tineretul aici stă.

A fost o vacanță foarte reușită, pe bani puțini, dar fără nici o reținere de la nimic. De menționat ar fi să cunoașteți vreo limbă stăină, cred că e greu pentru cei ce nu cunosc engleza.

Pozele făcute acolo spun mai mult decât 7 pagini scrise, deci când aveti ocazia să mergeți acolo nu ezitați nici măcar o secundă.

Poze deosebite din Budva

    

Articol şi fotografii de Gina Pabin

Mulţumim pentru povestea ta de vacanţă, plină de informaţii utile şi de poze deosebite din Budva!

Articol înscris în CONCURS: Povestea ta de vacanţă pe Ghiduri Turistice.
Dacă vrei şi tu să participi la concurs, citeşte regulamentul de aici şi află cum îţi poţi publica povestea de vacanţă pe www.ghiduri-turistice.info.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers