Bucurie pentru Nepal

Bucurie pentru Nepal
 
 

Bucurie pentru Nepal este o campanie pornită de alpinistul Alex Găvan, care are ca obiectiv strângerea de fonduri pentru a ajuta la reconstruirea comunităților locale după devastatorul cutremur din Nepal. Banii vor ajunge direct la oamenii afectați din zonele izolate himalayene și vor fi folosiți pentru a clădi viețile supraviețuitorilor care au pierdut totul în urma cutremurului.

Strângem fonduri pentru a-i ajuta pe cei mai afectați oameni din zonele izolate din Nepal să își reconstruiască viețile. Vrem să reaprindem bucuria, încrederea și speranța. Convingem oamenii din România și din lume să contribuie la această campanie. Știm cât de puternic este să împărtășim bucuria și compasiunea cu cei aflați în nevoie.

Cum poți dona

Donațiile se poate face prin SMS la numărul de telefon 8826, pentru a dona 2 euro, prin sponsorizare sau plăți online, cu cardul, direct aici! În acest moment, donațiile au atins pragul de 50.000 de euro. Acum este momentul să ne implicăm cu toții și să-i ajutăm pe cei care au nevoie de acest lucru.

Mai multe informații puteți găsi pe site-ul Bucurie pentru Nepal și în acest video:

În continuare, vă rugăm și noi să vă implicați în această campanie, donând orice sumă către cei care au nevoie de o mână de ajutor și distribuind informațiile despre această cauză pe rețelele voastre sociale. Gândiți-vă cum ar fi să pierdeți totul și cât de mult ar putea însemna orice ajutor.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers