Bucurie pentru Nepal

Bucurie pentru Nepal
 
 
 

Bucurie pentru Nepal este o campanie pornită de alpinistul Alex Găvan, care are ca obiectiv strângerea de fonduri pentru a ajuta la reconstruirea comunităților locale după devastatorul cutremur din Nepal. Banii vor ajunge direct la oamenii afectați din zonele izolate himalayene și vor fi folosiți pentru a clădi viețile supraviețuitorilor care au pierdut totul în urma cutremurului.

Strângem fonduri pentru a-i ajuta pe cei mai afectați oameni din zonele izolate din Nepal să își reconstruiască viețile. Vrem să reaprindem bucuria, încrederea și speranța. Convingem oamenii din România și din lume să contribuie la această campanie. Știm cât de puternic este să împărtășim bucuria și compasiunea cu cei aflați în nevoie.

Vacanță de lux în Bodrum

Vacanță de lux în Bodrum

7 nopți cazare, all inclusive, zbor din București
de la 440 Eur
vezi detalii »

Cum poți dona

Donațiile se poate face prin SMS la numărul de telefon 8826, pentru a dona 2 euro, prin sponsorizare sau plăți online, cu cardul, direct aici! În acest moment, donațiile au atins pragul de 50.000 de euro. Acum este momentul să ne implicăm cu toții și să-i ajutăm pe cei care au nevoie de acest lucru.

Vacanță spectaculoasă în Barcelona

Vacanță spectaculoasă în Barcelona

3 sau 7 nopți cazare, mic dejun, zbor din București, Timișoara, Cluj Napoca
de la 435 Eur
vezi detalii »

Mai multe informații puteți găsi pe site-ul Bucurie pentru Nepal și în acest video:

În continuare, vă rugăm și noi să vă implicați în această campanie, donând orice sumă către cei care au nevoie de o mână de ajutor și distribuind informațiile despre această cauză pe rețelele voastre sociale. Gândiți-vă cum ar fi să pierdeți totul și cât de mult ar putea însemna orice ajutor.

Săptămână de relaxare în Bari

Săptămână de relaxare în Bari

7 nopți cazare, mic dejun, zbor din București, Timișoara, Cluj Napoca
de la 345 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.