Bruges descris în 33 de imagini - galerie foto

Bruges descris în 33 de imagini - galerie foto
 
 
 

Deşi Bruges nu este printre cele mai mari şi mai complexe oraşe ale Europei, este unul cât se poate de interesant. Cu o sumedenie de clădiri colorate, canale, lebede frumoase, parcuri şi lacuri, acest oraş te va fascina de la prima vedere.

Cele mai importante obiective turistice din Bruges:

  • Belfort este simbolul oraşului Bruges şi locul în care erau adăpostite tezaurul şi arhivele oraşului în trecut. Turnul are 366 de scări şi 83m înălţime. 
  • Burg este una dinttre cele mai frumoase zone de promenadă ale oraşului. Pe lângă numeroase clădiri cu o arhitectură splendidă, aici se află şi Catedrala Sf. Donatian.
  • Heilig-Bloedbasiliek sau Basilica Sângelui Sfânt este un important loc de pelerinaj pentru romano-catolici. Numele macabru vine de la o relicvă adusă aici de Thierry al Alsaciei, ce conţinea se pare sângele lui Iisus. 
  • Groeningemuseum este muzeul în care poţi admira cele mai cunoscute opere de artă din perioada flamandă, barocă şi renascentistă a Brugesului. 
  • Gotische Zaal este un simbol al Brugesului şi una dintre cele mai apreciate obiective turistice de aici. În plus, peisajul alcătuit de clădirea gotică şi de grădina din faţa acesteia este perfect pentru fotografii uimitoare. 

Dacă vrei să te îndrăgosteşti de o nouă locaţie, vei îndrăgi Bruges-ul şi frumuseţile lui. Tocmai de aceea ţi-am pregătit o galerie foto din care să te poţi delecta cu cele mai impresionante locuri din oraş, fie că te atrag mai mult canalele în stil veneţian, clădirile impresionante, simbolurile artistice sau, de ce nu, lebedele! Smile

Lebedele din Bruges

Sursa

Eu mă gândesc deja să-mi planific un city break în Bruges! Dar aştept sugestii şi pentru alte oraşe din Belgia ce merită vizitate!

   

Te-ai delectat cu fotografiile cu oraşul Bruges? Atunci te invit să descoperi şi alte oraşe din Europa pe care trebuie să le vizitezi şi am să-ţi dau şi o sugestie: Barcelona!

City break romantic la Veneția

City break romantic la Veneția

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din Timișoara și Cluj Napoca
de la 145 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.