Bruges descris în 33 de imagini - galerie foto

Bruges descris în 33 de imagini - galerie foto
 
 

Deşi Bruges nu este printre cele mai mari şi mai complexe oraşe ale Europei, este unul cât se poate de interesant. Cu o sumedenie de clădiri colorate, canale, lebede frumoase, parcuri şi lacuri, acest oraş te va fascina de la prima vedere.

Cele mai importante obiective turistice din Bruges:

  • Belfort este simbolul oraşului Bruges şi locul în care erau adăpostite tezaurul şi arhivele oraşului în trecut. Turnul are 366 de scări şi 83m înălţime. 
  • Burg este una dinttre cele mai frumoase zone de promenadă ale oraşului. Pe lângă numeroase clădiri cu o arhitectură splendidă, aici se află şi Catedrala Sf. Donatian.
  • Heilig-Bloedbasiliek sau Basilica Sângelui Sfânt este un important loc de pelerinaj pentru romano-catolici. Numele macabru vine de la o relicvă adusă aici de Thierry al Alsaciei, ce conţinea se pare sângele lui Iisus. 
  • Groeningemuseum este muzeul în care poţi admira cele mai cunoscute opere de artă din perioada flamandă, barocă şi renascentistă a Brugesului. 
  • Gotische Zaal este un simbol al Brugesului şi una dintre cele mai apreciate obiective turistice de aici. În plus, peisajul alcătuit de clădirea gotică şi de grădina din faţa acesteia este perfect pentru fotografii uimitoare. 

Dacă vrei să te îndrăgosteşti de o nouă locaţie, vei îndrăgi Bruges-ul şi frumuseţile lui. Tocmai de aceea ţi-am pregătit o galerie foto din care să te poţi delecta cu cele mai impresionante locuri din oraş, fie că te atrag mai mult canalele în stil veneţian, clădirile impresionante, simbolurile artistice sau, de ce nu, lebedele! Smile

Lebedele din Bruges

Sursa

Eu mă gândesc deja să-mi planific un city break în Bruges! Dar aştept sugestii şi pentru alte oraşe din Belgia ce merită vizitate!

   

Te-ai delectat cu fotografiile cu oraşul Bruges? Atunci te invit să descoperi şi alte oraşe din Europa pe care trebuie să le vizitezi şi am să-ţi dau şi o sugestie: Barcelona!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers