Black Friday la vacanţe cu super-reduceri

Black Friday la vacanţe cu super-reduceri
 
 

E vineri, dar nu orice fel de vineri, ci Black Friday! "Vinerea neagră" a reducerilor nu putea veni fără tarife reduse la vacanţe, aşa că acum îţi poţi cumpăra un sejur pentru finalul lui 2014 sau chiar pentru 2015 la un preţ greu de egalat în celelalte perioade ale anului.

Weekendul super-reducerilor în turism

Prietenii noştri de la Turist Center s-au gândit deja la tine şi la cât de mult îţi place să mergi în vacanţă, aşa că ţi-au pregătit: Black Friday, weekendul super-reducerilor în turism. Nu ai numai o zi sau o noapte în care să alergi după reduceri, ci un weekend întreg: 27-30 noiembrie.

Super-preţuri la vacanţe de Black Friday

Black Friday de la Turist Center nu înseamnă numai câteva oferte de vacanţă. Ai de unde alege, fie că vrei să mergi la mare în 2015, fie că vrei să mergi în curând la munte. Şi pentru că tariful redus este cel care contează, atunci când vine vorba de Black Friday, trebuie să ştii că ai astfel vacanţe:

  • litoralul românesc în 2015 de la 126 lei/persoană/sejur;
  • tratament în România de la 258 lei/persoană/sejur;
  • munte în România de la 295 lei/persoană/sejur;
  • ski sau Revelion în Austria de la 230 euro/persoană/sejur;
  • Crăciun şi Revelion în Slovacia de la 180 euro/persoană/sejur;
  • Crăciun şi Revelion în Bulgaria de la 105 euro/persoană/sejur;
  • ski în Italia de la 120 euro/persoană/sejur.

Tu ţi-ai ales deja vacanţa la preţ redus? Dacă nu, acum este momentul la Black Friday Turist Center!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers