Bikes on Ice 2016, motociclete, foc de tabără și primele semne ale primăverii

Bikes on Ice 2016, motociclete, foc de tabără și primele semne ale primăverii
 
 
 

Festivalul Bikes on Ice, unica întrunire moto de iarnă din țara noastră, va avea loc anul acesta în perioada 19 - 21 februarie 2016 în localitatea Ghelari, județul Hunedoara. Evenimentul este dedicat pasionaților de motociclism și iubitorilor de aventură și promite distracție maximă, muzică bună, foc de tabără, o sumedenie de concursuri și trasee forestiere.

Scurt istoric

Prima ediție a festivalului a avut loc în anul 2006, fiind inspirat de festivalul Elefantentreffen, organizat de peste 60 de ani în Germania. Acesta are loc în toiul iernii și adună între 5.000 și 10.000 de participanți anual.

Concediu relaxant în Zakynthos

Concediu relaxant în Zakynthos

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din București
de la 445 Eur
vezi detalii »

Bikes on Ice, ajuns deja la cea de-a 11-a ediție, este organizat de Road Patrol M.C. România Charter Hunedoara și reușește să adune în fiecare an zeci de pasionați ai motociclismului.

Vacanță de neuitat în Corfu

Vacanță de neuitat în Corfu

7 nopţi cazare, all inclusive light, zbor din Bucureşti
de la 565 Eur
vezi detalii »

Cazare

Cazarea va fi oferită de Pensiunea Panorama, situată pe versantul N-V al munților Poiana Ruscă, la o altitudine de 810m. Datorită amplasamentului pensiunii, se poate admira splendoarea munților Ţarcu, Retezat, Parâng, Șureanu și Apuseni.

Cei mai curajosi dintre participanti, însă, au deja corturile pregătite și sunt gata să înfrunte vremea care se anunță a fi destul de bună pentru această perioadă.

Credit foto: Arthur Rusu

Pe tine care parte a evenimentului te atrage?

Vacanța de vis în Croația

Vacanța de vis în Croația

7 nopți cazare, zbor din București
de la 450 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers