Bikes on Ice 2016, motociclete, foc de tabără și primele semne ale primăverii

Bikes on Ice 2016, motociclete, foc de tabără și primele semne ale primăverii
 
 

Festivalul Bikes on Ice, unica întrunire moto de iarnă din țara noastră, va avea loc anul acesta în perioada 19 - 21 februarie 2016 în localitatea Ghelari, județul Hunedoara. Evenimentul este dedicat pasionaților de motociclism și iubitorilor de aventură și promite distracție maximă, muzică bună, foc de tabără, o sumedenie de concursuri și trasee forestiere.

Scurt istoric

Prima ediție a festivalului a avut loc în anul 2006, fiind inspirat de festivalul Elefantentreffen, organizat de peste 60 de ani în Germania. Acesta are loc în toiul iernii și adună între 5.000 și 10.000 de participanți anual.

Bikes on Ice, ajuns deja la cea de-a 11-a ediție, este organizat de Road Patrol M.C. România Charter Hunedoara și reușește să adune în fiecare an zeci de pasionați ai motociclismului.

Cazare

Cazarea va fi oferită de Pensiunea Panorama, situată pe versantul N-V al munților Poiana Ruscă, la o altitudine de 810m. Datorită amplasamentului pensiunii, se poate admira splendoarea munților Ţarcu, Retezat, Parâng, Șureanu și Apuseni.

Cei mai curajosi dintre participanti, însă, au deja corturile pregătite și sunt gata să înfrunte vremea care se anunță a fi destul de bună pentru această perioadă.

Credit foto: Arthur Rusu

Pe tine care parte a evenimentului te atrage?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers