Berlin ca într-o poveste modernă în 17 poze

Berlin ca într-o poveste modernă în 17 poze
 
 
 

Berlin, capitala Germaniei, este un oraș accesibil pentru un city break. Cu o mulțime de atracții turistice, o istorie îndelungată și tumultoasă, nu este de mirare că mulți turiști sunt curioși să descopere acest oraș. Pentru că v-am obișnuit să vă facem dor de ducă spre destinațiile de vacanță din lume cu fel și fel de atracții și imagini reprezentative, de data aceasta vreau să vă arăt că Berlinul vă va impresiona numai din fotografiiLaughing

Ce nu știai despre Berlin

  • Berlinul este al treilea oraș din europa ca număr de locuitori, după Moscova și Londra.
  • Cea mai înaltă clădire din Berlin este Turnul de Televiziune, ce măsoară 368m.
  • Pentru pasionații de cultură și artă, Berlinul este un oraș de vis, pentru că aici se află nu mai puțin de 180 muzee și galerii.
  • Berlinul este cel mai verde oraș din Germania, cu aproximativ 44% din suprafață ocupată de parcuri, păduri, râuri, lacuri sau alte cursuri de apă.
  • În Berlin există aproximativ 1 700 de poduri… mai multe chiar și decât în Veneția.

Berlin ca într-o poveste modernă în 17 poze

Vacanță de neuitat în Corfu

Vacanță de neuitat în Corfu

7 nopţi cazare, all inclusive light, zbor din Bucureşti
de la 565 Eur
vezi detalii »

Sursa foto

Sejur de lux în Antalya

Sejur de lux în Antalya

7 nopţi cazare, all inclusive, zbor din București, Cluj-Napoca și Timișoara
de la 400 Eur
vezi detalii »

    

Vrei să descoperi și alte orașe în fotografii deosebite? Atunci admiră și Bruges în 33 de imagini, Parisul în 33 imagini și Antwerp în 33 imagini!

Concediu relaxant în Zakynthos

Concediu relaxant în Zakynthos

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din București
de la 445 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers