Berlin ca într-o poveste modernă în 17 poze

Berlin ca într-o poveste modernă în 17 poze
 
 

Berlin, capitala Germaniei, este un oraș accesibil pentru un city break. Cu o mulțime de atracții turistice, o istorie îndelungată și tumultoasă, nu este de mirare că mulți turiști sunt curioși să descopere acest oraș. Pentru că v-am obișnuit să vă facem dor de ducă spre destinațiile de vacanță din lume cu fel și fel de atracții și imagini reprezentative, de data aceasta vreau să vă arăt că Berlinul vă va impresiona numai din fotografiiLaughing

Ce nu știai despre Berlin

  • Berlinul este al treilea oraș din europa ca număr de locuitori, după Moscova și Londra.
  • Cea mai înaltă clădire din Berlin este Turnul de Televiziune, ce măsoară 368m.
  • Pentru pasionații de cultură și artă, Berlinul este un oraș de vis, pentru că aici se află nu mai puțin de 180 muzee și galerii.
  • Berlinul este cel mai verde oraș din Germania, cu aproximativ 44% din suprafață ocupată de parcuri, păduri, râuri, lacuri sau alte cursuri de apă.
  • În Berlin există aproximativ 1 700 de poduri… mai multe chiar și decât în Veneția.

Berlin ca într-o poveste modernă în 17 poze

Sursa foto

    

Vrei să descoperi și alte orașe în fotografii deosebite? Atunci admiră și Bruges în 33 de imagini, Parisul în 33 imagini și Antwerp în 33 imagini!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers