Atracţii turistice gratuite în Barcelona - GALERIE FOTO

Atracţii turistice gratuite în Barcelona - GALERIE FOTO
 
 
 

Barcelona - un oraş cu o mie de feţe! Un oraş pe care dacă nu l-ai vizitat încă, atunci trebui să o faci şi dacă l-ai văzut deja, atunci trebuie să te întorci! Nebunia lui Gaudi a colorat acest oraş în minuni cum sunt Sagrada Familia şi Parcul Guell, dar şi multe alte clădiri impresionante. La acestea adăugăm portul, plaja şi distracţia şi rezultă o combinaţie perfectă pentru o vacanţă de neuitat!

Multe oraşe europene au simboluri, însă atât de fascinante şi de... colorate cum sunt cele ale Barcelonei nu vei mai găsi în altă parte! Dacă Sagrada Familia îţi este familiară ca imagine, atunci poate nu ştiai de Parcul Guell...

Atracţii turistice gratuite în Barcelona:

  • Las Ramblas este una dintre cele mai faimoase alei din lume, pe care o poţi explora gratuit în plimbările tale din vacanţă.
  • Plaja din Barcelona este o completare perfectă pentru un city break. Într-o singură vacanţă te poţi bucura de plajă şi de soare, dar şi de obiective turistice urbane uimitoare. 
  • Parc Guell este una dintre perlele lui Gaudi din Barcelona, de care te poţi bucura o zi întreagă gratuit.
  • Arhitectura lui Gaudi populează întregul oraş şi o poţi admira gratuit din exterior, însă majoritatea clădirilor percep o taxă de intrare pentru vizitarea interiorului. 
  • Cartierul Gotic este un alt loc perfect pentru promenadă şi pentru admirarea construcţiilor din Barcelona. Aici vei putea vedea clădirea primăriei, a guvernului catalan şi o serie de biserici gotice impresionante. 
  • Fântâna Montjuic oferă un spectacol de apă, lumină, culori şi muzică pe care îl poţi admira gratuit şi care va crea un decor magic pentru vacanţa ta.

Care sunt atracţiile turistice pe care trebuie să le vezi într-un city break la Barcelona?

   

Vizitează şi alte oraşe prin galeriile noastre foto şi găseşte cele mai importante atracţii turistice pentru city break-uri în Praga, Budapesta sau Londra!

Poze deosebite din Barcelona

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.