Barajul Lesu, un loc care ma face sa revin lunar

Barajul Lesu, un loc care ma face sa revin lunar
 
 
4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »

<

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »
span>Am parcurs de nenumarate ori drumul spre Barajul Lesu - Coada Lacului. Peisajul este de vis , in oricare anotimp!!! Pacat insa ca de zeci de ani!!! drumul este impracticabil!!! Revin insa cu punctul forte peisajistica, apa izvorului, aerul ozonat. Acestea consider ca sunt motive intemeiate pentru mine sa revin aproape lunar in feeria Apusenilor. Pacat ca nu vedem oportunitatea care ne-o ofera Apusenii pentru a creea locuri de munca, pentru a promova turismul montan!

Ce anume are deosebit Barajul Lesu?

Natura Apusenilor este mirifica.... drumetiile pe potecile muntelui sunt o oaza de relaxare si reculegere, apa izvorului este sanatate curata... iar despre aerul ozonat.... ce sa mai spun.... simti ca te revigorezi.... ca TRAIESTI ! Un alt aspect deosebit sunt cascadele ....sunt pesterile pe care le descoperi in singuratatea muntelui....este Stana de Vale cu renumita apa de Bihor.

Cui ai recomanda sa viziteze Barajul Lesu?

Recomand in primul rand MAI MARILOR acestei tari frumoase si bogate, sa vina cu limuzinele de lux pe drumul pe care il parcurgem noi, localnicii de la Coada Lacului - Barajul Lesu Bihor....sa simta sanatatea mentala si ospitalitatea bihorenilor !!!
Recomand tuturor oamenilor care doresc o escpada montana.

Ce te-a impresionat cel mai mult la Barajul Lesu?

Te impresioneaza totul aici....de la camerele calde iarna,la cele racoroase vara....de la coamele accesibile la pas usor ....apa cristalina susurand in cascade usoare....adierea placuta a vantului printre frunzele aciculare ale brazilor....intreaga natura se reuneste cu ospitalitatea itanului bine crescut !

Da cateva ponturi celor care doresc sa viziteze Barajul Lesu

Drum greu accesibil dupa cum am afirmat mai sus.....frumos dar plin cu gropi !!!Acces Oradea-Cluj....Trasee nenumarate....Obiective....minunatele cascade,Stana de Vale,pesteri.....mancarea delicioasa!!!! cazare la pensiuni agroturistice...Vila Sanda, Vila Melinda.Rustic House.....deconecate totala !

Prin acest articol doresc şi eu să adaug un motiv la campania 499 de motive să fii turist în România organizată împreună cu agenţia de turism Turist Center. Împreună trebuie să promovăm frumuseţea ţării noastre România!

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »

Numele meu este HEGYI ISTVAN si aceasta este povestea pe care va recomand sa o votati!

Poze din Barajul Lesu

Agentia Turist Center

Realizat in colaborare cu: Agentia Turist Center

Turist Center este o agentie tour-operatoare care va ofera o gama larga de pachete turistice pe litoralul Marii Negre, in statiuni balneo-climaterice si la munte. 

Vezi ofertele noastre

 
Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 155 Eur
vezi detalii »

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.