Balkan Flexipass - un bilet de tren cu care poţi călătorii pe teritoriul a şase ţări din Sud-Estul Europei

Balkan Flexipass - un bilet de tren cu care poţi călătorii pe teritoriul a şase ţări din Sud-Estul Europei
 
 

Sună interesant, nu? Aşa am gândit şi eu.

Balkan Flexipass este un bilet de tren, care poate fi folosit atât în ţărişoara noastră, cât şi în Bulgaria, Macedonia, Grecia, Serbia, Muntenegru, Turcia şi Bosnia Hertegovina sau de ce nu, în toate… pe rând.

Pe scurt, dacă vrei să faci un tur al Serbiei, să te relaxezi la malul mării turcoaz din Muntenegru, să continui cu un City Break în Macedonia, după care să faci cu un tur al Bulgariei şi să leneveşti câteva zile în Grecia şi Turcia, nu ai nevoie de un singur bilet: Balkan Flexipass!

Balkan Flexipass îţi oferă posibilitatea să călătoreşti cu trenul 5, 7, 10 sau 15 zile într-o lună, la orice clasă, cu orice tren, în orice direcţie din această arie. Singura condiţie este să-ţi validezi biletul în gara din care pleci, pentru a primi loc în tren, dacă este cazul.

Preţul unui tichet Balkan Flexipass pentru 5 zile este între 50 şi 70 euro, în funcţie de clasă, pentru un tânăr sub 26 ani şi între 80 şi 120 euro, pentru un adult. La tichetul de 7 zile preţul variază între 70 şi 90 euro pentru tineri şi între 120 şi 160 euro pentru adulţi.

Ce mai trebuie să şti este că biletele se pot cumpăra de la orice agenţie CFR din România şi că tinerii sub 26 ani au tarife mai mici.

Citeşte despre aceste ţări din Europa, mai puţin explorate, care îţi pot oferi un coneciu de vis!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers