Baile Felix, o statiune balneoclimaterica in care se reinvesteste

Baile Felix, o statiune balneoclimaterica in care se reinvesteste
 
 

Statiunea Baile Felix este situata in judetul Bihor, la o distanta de circa 9 KM de Oradea si la 22 KM de punctul de trecere a frontierei Bors. Statiunea are un climat continental moderat de ses, cu ierni blande si veri temperate cu influenta mediteraniana, ideala pentru turismul balnear. La dispozitia turistilor intreg anul, statiunea balneoclimaterica Baile Felix ofera conditii de relaxare, vacanta, odihna si recuperare. Sunt numeroase Pensiuni in Baile Felix, care dispune de o bogata baza de tratament, bai termale, stranduri .

Ce anume are deosebit Baile Felix?

Lacul cu nuferi, pesti si broaste testoase, precum si nenumaratele stranduri, paduri care ofera o relaxare pe cinste. Toata aceasta statiune minunata este inconjurata de padure, totul este verde si incantator. Statiunea ne da ocazia si sa fecem tratament, deoarece este o statiune balneoclimaterica.

Toti cei care au petrecut o vacanta in aceasta statiune cu siguranta au fost multumiti si au plecat acasa cu bateriile incarcate cu energie pozitiva.

Cui ai recomanda sa viziteze Baile Felix?

Oricarui om care doreste o vacanta minunanat la noi in tara. Trebuie sa fimmandri de aceasta tara care are multe statiuni si obiective turistice. deasemenea recomand aceasta statiune si celor care doresc sa vizitezeorasul Oradea care are deasemenea multe obiective turistice fiind unul dintre cele mai frumoasesi curate orase din tara.
Merita vizitata cetatea, muzeul si bisericile din acest oras. Recomand atat tinerilor cat si celor sufleteste tineri sa viziteze aceste locuri.

Ce te-a impresionat cel mai mult la Baile Felix?

Pe mine personal ma impresioneaza locul plin de verdeata care imi da energie pentru o lunga perioada de timp. Din pacate pot petrece foarte putin timp in aceasta statiune minunata, dar sunt foarte incantata de strandurile din Baile Felix, de localnicii primitori, de personalul din hoteluri si bazele de tratament atat de benefice pentru sanatate. Odata ajuns aici nu doresti sa te reintori in viata de zi cu zi.

Da cateva ponturi celor care doresc sa viziteze Baile Felix

Cazarea este relativ ieftina, mancarea este foarte buna, obiectivele turistice sunt de asemenea multe.

Deci, dragi turisti nu ezitati sa vizitati si sa petreceti macar o saptamana in aceasta statiune. Multi straini vin de la mii de kilometri sa viziteze Baile Felix iar noi mergem in tari straine sa ne petrecem vacantele pe cand avem in tara multe comori in tara de vizitat. Strainii vin si de doua ori pe an aici in vacanta si la tratament. Deci, va rog sa nu ezitati sa Vizitati Baile Felix.

Prin acest articol doresc şi eu să adaug un motiv la campania 499 de motive să fii turist în România organizată împreună cu agenţia de turism Turist Center. Împreună trebuie să promovăm frumuseţea ţării noastre România!

Numele meu este Vanyai Malvina si aceasta este povestea pe care va recomand sa o votati!

Poze din Baile Felix

Agentia Turist Center

Realizat in colaborare cu: Agentia Turist Center

Turist Center este o agentie tour-operatoare care va ofera o gama larga de pachete turistice pe litoralul Marii Negre, in statiuni balneo-climaterice si la munte. 

Vezi ofertele noastre

 

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers