Baile Felix, o statiune balneoclimaterica in care se reinvesteste

Baile Felix, o statiune balneoclimaterica in care se reinvesteste
 
 
4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »

<

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 155 Eur
vezi detalii »
strong>Statiunea Baile Felix este situata in judetul Bihor, la o distanta de circa 9 KM de Oradea si la 22 KM de punctul de trecere a frontierei Bors. Statiunea are un climat continental moderat de ses, cu ierni blande si veri temperate cu influenta mediteraniana, ideala pentru turismul balnear. La dispozitia turistilor intreg anul, statiunea balneoclimaterica Baile Felix ofera conditii de relaxare, vacanta, odihna si recuperare. Sunt numeroase Pensiuni in Baile Felix, care dispune de o bogata baza de tratament, bai termale, stranduri .

Ce anume are deosebit Baile Felix?

Lacul cu nuferi, pesti si broaste testoase, precum si nenumaratele stranduri, paduri care ofera o relaxare pe cinste. Toata aceasta statiune minunata este inconjurata de padure, totul este verde si incantator. Statiunea ne da ocazia si sa fecem tratament, deoarece este o statiune balneoclimaterica.

Toti cei care au petrecut o vacanta in aceasta statiune cu siguranta au fost multumiti si au plecat acasa cu bateriile incarcate cu energie pozitiva.

Cui ai recomanda sa viziteze Baile Felix?

Oricarui om care doreste o vacanta minunanat la noi in tara. Trebuie sa fimmandri de aceasta tara care are multe statiuni si obiective turistice. deasemenea recomand aceasta statiune si celor care doresc sa vizitezeorasul Oradea care are deasemenea multe obiective turistice fiind unul dintre cele mai frumoasesi curate orase din tara.
Merita vizitata cetatea, muzeul si bisericile din acest oras. Recomand atat tinerilor cat si celor sufleteste tineri sa viziteze aceste locuri.

Ce te-a impresionat cel mai mult la Baile Felix?

Pe mine personal ma impresioneaza locul plin de verdeata care imi da energie pentru o lunga perioada de timp. Din pacate pot petrece foarte putin timp in aceasta statiune minunata, dar sunt foarte incantata de strandurile din Baile Felix, de localnicii primitori, de personalul din hoteluri si bazele de tratament atat de benefice pentru sanatate. Odata ajuns aici nu doresti sa te reintori in viata de zi cu zi.

Da cateva ponturi celor care doresc sa viziteze Baile Felix

Cazarea este relativ ieftina, mancarea este foarte buna, obiectivele turistice sunt de asemenea multe.

Deci, dragi turisti nu ezitati sa vizitati si sa petreceti macar o saptamana in aceasta statiune. Multi straini vin de la mii de kilometri sa viziteze Baile Felix iar noi mergem in tari straine sa ne petrecem vacantele pe cand avem in tara multe comori in tara de vizitat. Strainii vin si de doua ori pe an aici in vacanta si la tratament. Deci, va rog sa nu ezitati sa Vizitati Baile Felix.

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »

Prin acest articol doresc şi eu să adaug un motiv la campania 499 de motive să fii turist în România organizată împreună cu agenţia de turism Turist Center. Împreună trebuie să promovăm frumuseţea ţării noastre România!

Numele meu este Vanyai Malvina si aceasta este povestea pe care va recomand sa o votati!

Poze din Baile Felix

Agentia Turist Center

Realizat in colaborare cu: Agentia Turist Center

Turist Center este o agentie tour-operatoare care va ofera o gama larga de pachete turistice pe litoralul Marii Negre, in statiuni balneo-climaterice si la munte. 

Vezi ofertele noastre

 
4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.