Bagaje de mână gratuite la Wizz Air, din această toamnă

Bagaje de mână gratuite la Wizz Air, din această toamnă
 
 

Compania aeriană low cost Wizz Air a anunțat că nu va mai percepe nicio taxă pentru bagajul mare de mână, pentru orice zbor, începând cu 29 octombrie 2017.

Astfel, din această toamnă, pasagerii vor putea lua cu ei la bordul aeronavelor Wizz Air câte un bagaj de mână cu dimensiuni maxime de 55x40x23 centimetri și greutate maximă de 10 kilograme, fără a plăti nicio altă taxă în plus.

Până acum, doar bagajele cu dimensiuni maxime de 42x32x25 centimetri puteau fi luate la bordul avioanelor Wizz Air fără nicio altă taxă.

Ramburs pentru bagajele deja plătite

Dacă ți-ai cumpărat deja bilete de avion pentru o călătorie după data de 29 octombrie și ai achiziționat și un bagaj de mână mare, stai liniștit, îți vei primi banii înapoi. De fapt, Wizz Air a anunțat că toți cei care au plătit deja taxa pentru bagajul mare de mână, pentru zboruri după 29 octombrie, vor primi un ramburs de 120% din prețul plătit.

Bagaj Wizz Air

WIZZ Priority, cel mai nou serviciu oferit de Wizz Air

Compania a lasat și un nou serviciu intitulat WIZZ Priority, ce include prioritate la îmbarcare, precum și opțiunea de a lua un al doilea bagaj la bord, cu dimensiuni maxime de 40x30x18 centimetri. De asemenea, pasagerii care vor achiziționa WIZZ Priority primesc garanția că vor putea să-și ia cu ei bagajul de mână la bordul aeronavelor.

Cum ți se pare noua politică a celor de la Wizz Air, referitoare la bagaje?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers