Aventuri în Toscana, partea a VIII-a - 28 de imagini care te cheamă în Florența

Aventuri în Toscana, partea a VIII-a - 28 de imagini care te cheamă în Florența
 
 

Capitala Toscanei, Florența, găzduiește unele din cele mai valoroase capodopere din lume. Domul, Galeria Uffizi, Piazzale Michelangelo, Ponte Vecchio, Palazzo Pitti, Palazzo Vecchio, Basilica Santa Croce sunt doar câteva dintre cele mai importante obiective turistice din Florența. Atmosfera romantică din centrul istoric te cheamă iar și iar în locul unde s-a născut Renașterea. 

Dacă nu ai ales încă următoarea destinație de vacanță și Florența nu a fost până acum în lista ta, iată câteva imagini care să te tenteze spre frumosul oraș:

Citește despre celelalte aventuri ale lui Ana-Maria prin Toscana, în orașul Lucca, în Borgo a Mozzano și Montecatini, în Pisa, Insula Elba, Pitigliano, Sorano, Saturnia, în Siena și San Gimignano.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers