Aventuri extreme din hamac în Monte Piana

Aventuri extreme din hamac în Monte Piana
 
 
 

Dacă eşti un turist dornic de aventură, atunci cu siguranţă ai căutat cele mai fascinante metode prin care să te bucuri de vacanţă, dar şi de adrenalină în acelaşi timp. Poate că cel mai enervant lucru a fost faptul că până la urmă trebuia să te mai şi odihneşti, să te relaxezi şi să dormi pentru a prinde puteri pe care să le consumi în activităţile de a doua zi.

Ei bine, International Highline Meeting din Monte Piana este evenimentul în care până şi odihnă vine la pachet cu o doză straşnică de aventură.

De ce? Priveşte imaginile de mai jos...

Ce poate fi mai reconfortant şi mai incitatnt în acelaşi timp decât să dormi suspendat într-un hamac la sute de metri în aer deasupra Alpilor italieni? La asta s-au gândit organizatorii International Highline Meeting, un eveniment anual dedicat iubitorilor de natură, sporturi extreme şi nu numai.

Concediu mediteranean în Creta

Concediu mediteranean în Creta

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 465 Eur
vezi detalii »

Evenimentul este organizat în luna septembrie şi adună la un loc oameni fără frică de înălţime în primul rând Laughing În fiecare an sunt amplasate aici în jur de 18 corzi la diferite înălţimi deasupra hăului. Depinde de fiecare curajos unde se instalează, deoarece, pentru a-ţi aşeza hamacul trebuie să mergi pe coardă.

Sejur de lux în Antalya

Sejur de lux în Antalya

7 nopţi cazare, all inclusive, zbor din București, Cluj-Napoca și Timișoara
de la 400 Eur
vezi detalii »

Întreaga aventură costă în jur de 40$ de participant şi îţi asigură un loc cu o privelişte pur şi simplu spectaculoasă în probabil una dintre cele mai periculoase locuri pentru dormitul în hamac. Laughing

Ai avea curajul să participi la International Highline Meeting din Monte Piana?

   

Crezi că o vacanţă nu e făcută doar pentru statul cu burta la soare? Atunci descoperă şi alte evenimente de pe mapamond la care trebuie să ajungi!

Vacanță de vară în Rodos

Vacanță de vară în Rodos

7 nopți cazare, zbor din București
de la 325 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers