Aventuri extreme din hamac în Monte Piana

Aventuri extreme din hamac în Monte Piana
 
 
 

Dacă eşti un turist dornic de aventură, atunci cu siguranţă ai căutat cele mai fascinante metode prin care să te bucuri de vacanţă, dar şi de adrenalină în acelaşi timp. Poate că cel mai enervant lucru a fost faptul că până la urmă trebuia să te mai şi odihneşti, să te relaxezi şi să dormi pentru a prinde puteri pe care să le consumi în activităţile de a doua zi.

Ei bine, International Highline Meeting din Monte Piana este evenimentul în care până şi odihnă vine la pachet cu o doză straşnică de aventură.

De ce? Priveşte imaginile de mai jos...

Ce poate fi mai reconfortant şi mai incitatnt în acelaşi timp decât să dormi suspendat într-un hamac la sute de metri în aer deasupra Alpilor italieni? La asta s-au gândit organizatorii International Highline Meeting, un eveniment anual dedicat iubitorilor de natură, sporturi extreme şi nu numai.

4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »
Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »

Evenimentul este organizat în luna septembrie şi adună la un loc oameni fără frică de înălţime în primul rând Laughing În fiecare an sunt amplasate aici în jur de 18 corzi la diferite înălţimi deasupra hăului. Depinde de fiecare curajos unde se instalează, deoarece, pentru a-ţi aşeza hamacul trebuie să mergi pe coardă.

Întreaga aventură costă în jur de 40$ de participant şi îţi asigură un loc cu o privelişte pur şi simplu spectaculoasă în probabil una dintre cele mai periculoase locuri pentru dormitul în hamac. Laughing

Ai avea curajul să participi la International Highline Meeting din Monte Piana?

   

Crezi că o vacanţă nu e făcută doar pentru statul cu burta la soare? Atunci descoperă şi alte evenimente de pe mapamond la care trebuie să ajungi!

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.