Australia : 7 video-uri superbe

Australia : 7 video-uri superbe
 
 

Australia este un continent/insula binecuvantata cu o gama larga de peisaje, de la deserturi pana la paduri tropicale si munti stancosi. Izolata de alte continente, Australia are o abundanta de plante si animale unice, reprezentate de ursuleti dragalasi Koala, canguri si pasari emu.

In Australia ai posibilitatea de a vedea unele din cele mai frumoase orase din lume. Este un continent aparte, care ofera vizitatorului posibilitatea de a admira frumuseti care numai aici pot fi intalnite. Singurul dezavantaj este distanta mare de tara noastra, ceea ce implica si un cost destul de ridicat pentru a vizita aceasta destinatie. Astfel ne-am gandit sa va prezentam cateva video-uri pentru a va face o idee mai buna despre frumusetile Australiei.

Va dorim o calatorie virtuala placuta!

Ce sa vizitam in Australia?

Anul nou in Sydney

Cladirea Operei din Sydney

Surfing in Australia

Top 10 locuri din Australia

Brisbane

Eu sunt, tu esti, noi suntem Australieni!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers