Atracţii Cheile Nerei: Traseul La Tunele - galerie foto

Atracţii Cheile Nerei: Traseul La Tunele - galerie foto
 
 

Nu sunt foarte multe lucruri de spus despre Tunelurile de la Sasca Română, însă acestea creează un spectacol vizual deosebit pentru cei care aleg să le parcurgă. De la înălţimi ameţitoare, la mersul pe malul apei, de la pasul piticului prin tunele, la porţi naturale prin stâncă, toate acestea le poţi vedea pe traseul tunelelor!

Tunelurile de la Sasca Română

Tunelurile de la Sasca Română sunt o alternativă pentru iubitorii de natură care doresc să ajungă la Podul Bei, punctul de plecare pentru mai multe trasee în Parcul Național Cheile Nerei, fără a se folosi de autovehicule sau de alte mijloace de transport.

Poze cu traseul Tunele

Traseul Tunelurilor de la Sasca Română

Traseul pornește din Sasca Română și urmează poteca peste Valea Nerei și de-a lungul unor stânci impresionante. Poteca săpată în stâncă este marcată din loc în loc de formarea celor 7 tuneluri, de diferite dimensiuni, dintre care ultimul și cel mai lung ajunge la 40 m, toate acestea situate la o înălțime medie de 15 m deasupra Văii Nerei, de-a lungul peretelui de stâncă.

Punct de pornire traseu: Sasca Română
Distanță: 3 km
Durată: 1 oră
Marcaj: bandă roșie 

     

Parcul Naţional Cheile Nerei - Beuşniţa te aşteaptă cu multe atracţii care te vor încânta: Cascada Beuşniţa, Cascada La Văioagă, Cascada Bigăr sau Lacul Ochiul Beiului.

Dacă ţi-a plăcut te rog apasă butonul de SHARE de mai jos ca să afle cât mai multă lume de ghidul gratuit şi de frumuseţile Parcului Naţional Cheile Nerei - Beuşniţa.

Nu uita să descarci gratuit broşura noastră cu 7 atracţii pe care nu trebuie să le ratezi în Parcul Naţional Cheile Nerei - Beuşniţa.

DESCARCĂ BROŞURA GRATUIT!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers