Atracţii Cheile Nerei: Lacul Ochiul Beiului - galerie foto

Atracţii Cheile Nerei: Lacul Ochiul Beiului - galerie foto
 
 

Lacul Ochiul Beiului este o altă atracţie importantă din Parcul Naţional Cheile Nerei - Beuşniţa, alături de Cascada Beuşniţa şi Cascada Bigăr. Acest lac de un albastru absolut uimitor te va fermeca din prima clipă. Întreaga imagine este parcă desprinsă din poveste, cu un podeţ care pare magic. Cel puţin nouă aşa ni s-a părut acest frumos lac, şi cea mai încântată persoană a fost junioara mea Irina.

Cum ajungi la Lacul Ochiul Beiului, Cheile Nerei

Ca să ajungi la Lacul Ochiul Beiului trebuie să urmezi traseul pentru Cascada Beuşniţa. De pe şoseaua DN57 (Oraviţa - Moldova Nouă) urmezi indicatorul Sasca Montană care te va duce inclusiv prin localitatea Potoc. Drumul asfaltat te va conduce până la Podul Bei, de unde poţi urca cu maşina până la Păstrăvărie pe un drum forestier. În week-end la Podul Bei va trebui să plăteşti o taxă de acces de 5 lei.

După un traseu uşor de o oră şi jumătate prin pădure de-a lungul Văii Bei ajungi la Lacul Ochiul Beiului, un moment perfect pentru un popas în drumul spre Cascada Beuşniţa.

Lacul Ochiul Beiului, Cheile Nerei

Poze de la Lacul Ochiul Beiului, Cheile Nerei

 

Parcul Naţional Cheile Nerei - Beuşniţa te aşteaptă cu multe atracţii care te vor încânta: Cascada BeuşniţaCascada La Văioagă, Cascada Bigăr sau La Tunele

Dacă ţi-a plăcut te rog apasă butonul de SHARE de mai jos ca să afle cât mai multă lume de ghidul gratuit şi de frumuseţile Parcului Naţional Cheile Nerei - Beuşniţa.

Nu uita să descarci gratuit broşura noastră cu 7 atracţii pe care nu trebuie să le ratezi în Parcul Naţional Cheile Nerei - Beuşniţa.

DESCARCĂ BROŞURA GRATUIT!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers