Atracţii Cheile Nerei: Lacul Ochiul Beiului - galerie foto

Atracţii Cheile Nerei: Lacul Ochiul Beiului - galerie foto
 
 
 

Lacul Ochiul Beiului este o altă atracţie importantă din Parcul Naţional Cheile Nerei - Beuşniţa, alături de Cascada Beuşniţa şi Cascada Bigăr. Acest lac de un albastru absolut uimitor te va fermeca din prima clipă. Întreaga imagine este parcă desprinsă din poveste, cu un podeţ care pare magic. Cel puţin nouă aşa ni s-a părut acest frumos lac, şi cea mai încântată persoană a fost junioara mea Irina.

Cum ajungi la Lacul Ochiul Beiului, Cheile Nerei

Ca să ajungi la Lacul Ochiul Beiului trebuie să urmezi traseul pentru Cascada Beuşniţa. De pe şoseaua DN57 (Oraviţa - Moldova Nouă) urmezi indicatorul Sasca Montană care te va duce inclusiv prin localitatea Potoc. Drumul asfaltat te va conduce până la Podul Bei, de unde poţi urca cu maşina până la Păstrăvărie pe un drum forestier. În week-end la Podul Bei va trebui să plăteşti o taxă de acces de 5 lei.

După un traseu uşor de o oră şi jumătate prin pădure de-a lungul Văii Bei ajungi la Lacul Ochiul Beiului, un moment perfect pentru un popas în drumul spre Cascada Beuşniţa.

Lacul Ochiul Beiului, Cheile Nerei

Poze de la Lacul Ochiul Beiului, Cheile Nerei

 

Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »
4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »

Parcul Naţional Cheile Nerei - Beuşniţa te aşteaptă cu multe atracţii care te vor încânta: Cascada BeuşniţaCascada La Văioagă, Cascada Bigăr sau La Tunele

Dacă ţi-a plăcut te rog apasă butonul de SHARE de mai jos ca să afle cât mai multă lume de ghidul gratuit şi de frumuseţile Parcului Naţional Cheile Nerei - Beuşniţa.

Nu uita să descarci gratuit broşura noastră cu 7 atracţii pe care nu trebuie să le ratezi în Parcul Naţional Cheile Nerei - Beuşniţa.

DESCARCĂ BROŞURA GRATUIT!

Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.