Atracţii Cheile Nerei: Cascada La Văioagă - galerie foto

Atracţii Cheile Nerei: Cascada La Văioagă - galerie foto
 
 
Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »

Pe drumul care duce către Cascada Beuşniţa şi Lacul Ochiul Beiului vei descoperi şi surprinzătoarea Cascadă La Văioagă. Deşi doar un semn stingher pe marginea drumului anunţă această atracţie a Parcului Naţional Cheile Nerei - Beuşniţa, te îndemn să fii atent şi să te opreşti pentru că merită.

De la drumul principal cobori 2 minute şi ajungi într-un loc domniat de sunetul şi spectacolul căderii de apă de la cascadă. Vei avea impresia ca eşti într-un decor demn de filmele exotice. Dacă prinzi perioada ploioasă a anului şi cascada are debit, sunt sigur că o vei trece în Top 5 cele ma frumoase cascade din România. Eu aşa am făcut!

Cum ajungi la Cascada La Văioagă, Cheile Nerei

În primul rând trebuie să ajungi la Podul Bei. Pentru acest lucru, de pe şoseaua DN57 (Oraviţa - Moldova Nouă) urmezi indicatorul Sasca Montană. După câţiva kilometri vei ajunge la o intersecţie mare unde vei urma semnul din stânga către Potoc şi Podul Bei. Drumul până la Podul Bei este asfaltat şi poţi ajunge fără probleme cu maşina. În week-end la Podul Bei va trebui să plăteşti o taxă de acces de 5 lei de persoană.

De la Podul Bei începe traseul către Cascada Beuşniţa, drum forestier. Poţi să urci cu maşina până la Păstrăvărie sau să laşi maşina la Podul Bei. Pe drumul dintre Podul Bei şi Păstrăvărie vei vedea la un moment dat un semn pe partea dreaptă a sensului de urcare cu Cascada La Văioagă

Cascada La Văioagă, Cheile Nerei

Poze cu Cascada la Văioagă

 

Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »
Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 155 Eur
vezi detalii »

Parcul Naţional Cheile Nerei - Beuşniţa te aşteaptă cu multe atracţii care te vor încânta: La Tunele, Cascada Beuşniţa, Cascada Bigăr sau Lacul Ochiul Beiului.

Dacă ţi-a plăcut te rog apasă butonul de SHARE de mai jos ca să afle cât mai multă lume de ghidul gratuit şi de frumuseţile Parcului Naţional Cheile Nerei - Beuşniţa.

Nu uita să descarci gratuit broşura noastră cu 7 atracţii pe care nu trebuie să le ratezi în Parcul Naţional Cheile Nerei - Beuşniţa:

DESCARCĂ BROŞURA GRATUIT!

Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.