Atracţii Cheile Nerei: Cascada Bigăr - galerie foto

Atracţii Cheile Nerei: Cascada Bigăr - galerie foto
 
 
 

De când a fost numită cea mai frumoasă cascadă din lume de către cei de la The World Geography, Cascada Bigăr a devenit un must see pentru toată lumea care vizitează Cheile Nerei. Ca tot românul, am adăugat și eu Cascada Bigăr pe lista mea de obiective de vizitat în România. După ce am bifat Cascada Beușnița și Lacul Ochiul Beiului am vizitat și eu această frumusețe a zonei.

Cum găseşti Cascada Bigăr

Cascada Bigăr este într-adevăr deosebită și frumoasă. Sfatul meu este să o vizitezi primăvara sau toamna ca să prinzi perioada ploioasă, în caz contrar s-ar putea să nu prea aibă debit. Cascada este exact la drumul principal, și nu ai cum să o ratezi. Lângă cascadă este ditamai semnul cu Paralela 45 care îți va marca locul unde trebuie să părăsești confortul mașinii ca să arunci privirea peste cascadă. Din păcate este cam aglomerație și nu există locuri de parcare decât la vreo 5 minute de plimbare.

Poze de la Cascada Bigăr

Ce să vezi la Cascada Bigăr

Cascada Bigăr are o formă deosebită ceea ce îi și dă acel farmec aparte și o face atât de unică. Din păcate nu vei mai putea coborî până jos (și să o vezi ca în pozele care au făcut-o celebră), va trebui să te mulțumești să o admiri de sus de pe podul de lemn.

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »
Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »

Dacă ai mai mult timp la dispoziție poți să faci o drumeție în sus pe pârâul Bigăr și să vezi… În timpul week-end-ului va trebui să plătești un bilet de intrare de 5 lei pentru a putea face această drumeție.

Pot să confirm afirmația colegei mele Roxana privind la frumusețea Cascadei Bigăr și mai ales consider că această cascadă mai adaugă un motiv la lista lungă de argumente privind frumusețea României noastre.

    

Parcul Naţional Cheile Nerei - Beuşniţa te aşteaptă cu multe atracţii care te vor încânta: Cascada BeuşniţaCascada La Văioagă, Lacul Ochiul Beiului sau La Tunele

Dacă ţi-a plăcut te rog apasă butonul de SHARE de mai jos ca să afle cât mai multă lume de ghidul gratuit şi de frumuseţile Parcului Naţional Cheile Nerei - Beuşniţa.

Nu uita să descarci gratuit broşura noastră cu 7 atracţii pe care nu trebuie să le ratezi în Parcul Naţional Cheile Nerei - Beuşniţa.

DESCARCĂ BROŞURA GRATUIT!

4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.