Atlantis, The Palm, prima destinaţie de vacanţă pentru familii din Dubai

Atlantis, The Palm, prima destinaţie de vacanţă pentru familii din Dubai
 
 

Dubai, Emiratele Arabe Unite – De la deschiderea sa în septembrie 2008, Atlantis a devenit cea mai populară destinație de vacanță pentru familii. Atrăgând familii iubitoare de distracție din toate colțurile globului, cu o varietate de experiențe unice concepute special pentru ei, a însemnat o redefinire a turismul în Dubai.

Cu amplasarea sa de invidiat, deasupra arcului The Palm, stațiunea turistică este o poartă pentru familii către o lume strălucitoare, creativă. Întins pe o suprafaţă de 46 de hectare, resortul oferă o aventură acvatică incredibilă la Aquaventure Waterpark, un habitat marin pentru 65.000 de animale marine, un club pentru copii de la 3 la 12 ani, Dolphin and Sea Lion Encounters, un club privat pentru adolescenți, o plajă splendidă, buticuri de lux, numeroase locuri pentru a lua masa, inclusiv trei restaurante conduse de bucătari-șefi de renume mondial, un club de noapte și un centru ShuiQi Spa & Fitness.

"Ca destinație turistică pentru familii, Atlantis, The Palm este un loc de joacă unic pentru copii și adulți deopotrivă", spune Serge Zaalof, Președinte și Director General, Atlantis, The Palm. "Atlantis oferă un spectru complet de activități distractive, activități de zi și de seară cu supraveghere, pentru copii de toate vârstele, lăsându-i astfel pe mama și pe tata să se bucure și ei de puțin timp de relaxare."

 • Atlantis Kids Club (3 – 12 ani) oferă un program zilnic de activități supravegheate, cu accent pe aventură, distracție și explorare prin intermediul jocurilor în grup. Copiii pot deveni pirați, dresori de animale, scufundători sau chiar oameni de știință nebuni! Copiii se pot bucura de experiența centrului de comandă cu ajutorul celor mai recente jocuri video, se pot cățăra pe cei doi pereți de alpinism, pot urmări filme sub apă sau pot crea o capodoperă de arte și meșteșuguri. Datorită sesiunilor de dimineață, de după-amiază și de seară, și prin intermediul unei întregi serii de tabere de vară, fiecare zi devine o aventură.
 • Echipa Atlantis Nanny Services oferă oaspeților hotelului servicii profesionale de îngrijire a copiilor, oferind nenumărate activități distractive și asigurând o experiență memorabilă pentru copii, precum și un timp liber binevenit pentru părinți.
 • Club Rush permite adolescenților (cu vârste între 13 și 18 ani) să evadeze într-un mediu „Fără copii sau adulți” complet supravegheat. Atlantis recunoaște importanța tratării adolescenților ca tineri adulți, astfel că o întreagă zonă a stațiunii este destinată activităților de socializare dintre aceștia – o premieră în Dubai. Aceștia pot urmări filme pe marele ecran, pot lua gustări sau smoothie-uri de la bar, pot juca cele mai recente jocuri sau pot încerca consolele de jocuri nou apărute, pot sta conectați la Internet în zona lounge sau pot asculta și dansa pe ultimele hituri până în zori. Cu o echipă internațională de consilieri care îi vor ține ocupați pe adolescenți pe toată perioada zilei, acesta este locul perfect de recreere, de reîncărcare a bateriilor și de a închega noi prietenii.

Vacanta cu familia in Dubai

Vacanta cu familia in Dubai

Vacanta cu familia in Dubai

Experienţe acvatice

De la viața acvatică suprarealistă la spectaculoasele tobogane cu apă, copii de toate vârstele vor putea explora Atlantis și legătura profundă a acesteia cu apa și cu oceanul.

 • Aquaventure Waterpark – o lume acvatică formată din peste 18 milioane de litri de apă, constând în atracții extraordinare cu cascade, valuri și praguri mareice, două turnuri în stil mesopotamian cu atracții incitante, care sparg orice record, dintre care două catapultează doritorii prin lagune pline de rechini.
 • Splashers – un parc de distracții acvatice cu jocuri, tobogane și structuri cu apă elaborate, ce oferă valuri de fiori și multe împroșcări cu stropi pentru copii sub 1,2 metri. Două găleți imense ce dau pe dinafară se învârt în jurul propriei axe și eliberează 1.200 de litri de apă la diferite intervale de timp, udând bine ocupații care se joacă la baza acestor cascade regulate. Copiii se distrează cățărându-se pe cadrele interactive sau provocându-se să traverseze unul dintre cele cinci poduri de frânghie care leagă între ele zece tobogane cu apă, în timp ce camarazii acestora folosesc jeturi de apă și tunuri cu apă asupra familiei și prietenilor.
 • The Ambassador Lagoon – un habitat marin de 11 milioane de litri și căminul subacvatic al mai multor sute de specii de viață marină, cu un panou de vizualizare ce permite admirarea ruinelor legendare ale Atlantidei.
 • The Lost Chambers Aquarium – legenda Atlantidei este adusă la viață printr-un labirint de tuneluri subterane care oferă vederi subacvatice ale bulevardelor ruinelor Atlantidei și 21 de exponate splendide ale vietăților marine. Oaspeții Atlantis au acces gratuit nelimitat la Aquaventure Waterpark și la The Lost Chambers Aquarium.
 • Dolphin Bay – un centru de 4,5 hectare de educaţie și protecție dedicat delfinilor, cu tehnologie de ultimă oră, care permite oaspeților să se întâlnească și să interacționeze cu cele mai carismatice animale ale lumii într-un mediu inegalabil.
 • Sea Lion Point – O amenajare marină care găzduieşte o familie distractivă de foci cu blană sud-africane. Această atracție permite oaspeților să se fotografieze sau chiar să intre în apă pentru a face cunoștință cu animalele marine.
 • The Royal Pool și Zero Entry Pool – Piscinele de înot sunt pline de viață și frumoase, ideale pentru familii și oferă lecții de înot la cerere. Există și o plajă cu nisip alb, foarte primitoare, cu o întindere de 1,4 kilometri, perfectă pentru relaxare și pentru a construi castele de nisip.

Vacanta cu familia in Dubai

Vacanta cu familia in Dubai

Vacanta cu familia in Dubai

Cazare pentru întreaga familie

Peste 1.400 din cele 1.539 de camere și apartamente pentru oaspeți din Royal Towers sunt prevăzute cu uși de legătură, oferind astfel locul de cazare ideal pentru familii. În plus, Atlantis a luat măsuri pentru a asigura un somn de noapte liniștit pentru întreaga familie cu ajutorul paturilor exclusive King Coil, extensibile, prevăzute cu saltele de înaltă calitate.

Mâncare pentru toate gusturile

Cele 23 de restaurante ale stațiunii satisfac gusturile tuturor copiilor, cu meniuri special concepute pentru cei cu alergii, și cu o varietate de mâncăruri din întreaga lume, inclusiv sushi și pizza. Atlantis este căminul mai multor restaurante ale unor bucătari-șefi de renume mondial, transformând stațiunea în destinația culinară principală din Dubai. Ronda Locatelli – restaurant italienesc deschis de către Giorgio Locatelli, bucătar-șef răsplătit cu distincția Michelin, cu un cuptor central din piatră și pizza proaspăt coaptă, este destinat în special familiilor.

Familiile se pot bucura și de varietatea de mâncăruri disponibile la cele două bufete interactive ale stațiunii. Saffron este un bufet teatral cu aproape 20 de stații de gătit la vedere, permițând oaspeților să ia parte la acțiune. Kaleidoscope este un restaurant călduros, primitor, care pune accent pe bucătăria mediteraneană complementată de specialități din Africa de Nord și India. Pe toată întinderea stațiunii, copiii pot alege dintr-o gamă diversă de mâncăruri, inclusiv favorite clasice cum ar fi spaghetii cu chifteluțe, hamburgeri și hotdogs, precum și opțiuni mai sănătoase cum ar fi saladele, fructele și legumele proaspete. The Burger Joint (TBJ) transmite oaspeților sentimentul caracteristic al unei mese distractive și rapide pe care îl are un local de burgeri din New York. Sunt disponibile și feluri de mâncare delicioase cu pui sau pentru vegetarieni. Asia Republic oferă specialități delicioase din bucătăria asiatică contemporană, preluându-și inspirația de la bucătăriile din Asia de Sud-Est, Coreea și China. Meniul diversificat oferă numeroase aperitive, supe, tăiței gătiți la wok, legume și orez, precum și feluri principale cum ar fi Siew Mai (găluște cu pui și creveți), Malaysian Chicken Satay, Singapore Curry Laksa, dar și deserturi. Shawafel oferă gurmanzilor pretențioși delicii ale bucătăriei arabe, inclusiv shawarma, falafel și o gamă întreagă de cartofi prăjiți garnisiţi.

The Burger Joint

Alte activități

Spațiul de jocuri The Zone este locul în care copiii își pot îmbunătății talentele de pilot de raliuri, jucător de golf, de tenis, de snowboarder și skateboarder, prin jocurile SEGA și echipamentul de ultimă generație puse la dispoziția acestora.

Atlantis, The Palm

Despre Atlantis, The Palm, Dubai

Atlantis, The Palm este prima stațiune turistică din regiune care oferă și diverse opțiuni de entertainment, fiind situată în centrul arcului Palm Island din Dubai. Deschisă în septembrie 2008, această stațiune unică cu teme oceanice cuprinde o serie de atracții marine și de entertainment, precum și un parc de distracții acvatic de 17 hectare, Aquaventure Waterpark, suprafața totală a stațiunii măsurând 46 de hectare. Aceasta găzduiește unul dintre cele mai mari habitate marine în aer liber din lume, cu peste 65.000 de animale marine în lagune și spații de prezentare, inclusiv The Lost Chambers Aquarium, un labirint de coridoare și pasaje subacvatice care oferă o călătorie printre ruinele vechii Atlantide. Aquaventure folosește 18 milioane de litri de apă dulce pentru a alimenta tobogane cu apă palpitante, o cursă rivieră de 2,3 kilometri cu valuri mareice și piscine, praguri de apă și ape repezi. Dolphin Bay, inegalabilul habitat de conservare și educare a delfinilor, a fost creat pentru a oferi oaspeților ocazia unică în viață de a afla mai multe despre unul dintre cele mai grațioase mamifere din natură. Atlantis, The Palm este cunoscută și drept destinația culinară principală din regiune, lăudându-se cu o selecție variată de restaurante de renume mondial, precum Nobu și Ronda Locatelli. Stațiunea se mai bucură și de o colecție impresionantă de buticuri și magazine de lux, precum și spații întinse pentru organizarea de întâlniri și convenții.

Află totul despre Atlantis The Palm, Dubai:

 1. Parcul Acvatic Aquaventure la Atlantis, The Palm
 2. Atlantis, The Palm oferă cuplurilor o aventură acvatică luxoasă
 3. Călătorii culinare la Atlantis, The Palm
 4. Atlantis, The Palm oferă o experienţă personală alături de mamiferele marine
 5. Atlantis, The Palm Imperial Club - o experienţă turistică VIP
 6. Capitala vieții de noapte și a distracției din Dubai este Atlantis, The Palm
 7. Raiul cumpărătorilor împătimiţi, la Atlantis, The Palm
 8. Descoperiţi leii de mare la Atlantis, The Palm
 9. ShuiQi Spa & Fitness Centre din Atlantis, The Palm îşi uimeşte oaspeţii cu dotările sale de ultimă generaţie
 10. ShuiQi Spa în Atlantis, The Palm
 11. Signature Suites oferă experienţa supremă în materie de lux VIP la Atlantis, The Palm
 12. Nunta de vis: o realitate la Atlantis, The Palm

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers